Dol Ammad - Cosmic Gods: Episode I - Hyperspeed

Wszystko o płytach 2012 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

No cóż, kiedyś jeszcze zmienicie zdanie
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Kamilbolt pisze:Niech no tylko zobaczę potem ten album na koniec sezonu w zestawieniu najlepszych płyt u któregokolwiek z was...A tak prawdę powiedziawszy to przydałoby się niektórym trochę więcej otwarcia na nowości
Nie mam nic przeciwko nowościom. Ale nie bazarowej jakości.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Greebo pisze:Kamilbolt napisał:Niech no tylko zobaczę potem ten album na koniec sezonu w zestawieniu najlepszych płyt u któregokolwiek z was...A tak prawdę powiedziawszy to przydałoby się niektórym trochę więcej otwarcia na nowościNie mam nic przeciwko nowościom. Ale nie bazarowej jakości.
Kamilbolt pisze:Niech no tylko zobaczę potem ten album na koniec sezonu w zestawieniu najlepszych płyt u któregokolwiek z was...A tak prawdę powiedziawszy to przydałoby się niektórym trochę więcej otwarcia na nowości
Przesada i to gruba. No ale cóż, "metal to wojna, nie ma łatwo"
Atreju

Post autor: Atreju »

Dobrych parę lat temu recenzowałem debiut tej "kapeli". Głupio mi było zjechać, no bo dostałem darmową płytę z wytwórni i gryzłem się z myślami. Rozsądek wziął górę i była to jedyna recenzowana płyta w dotychczasowej mojej "karierze", która miała notę niższą niż 2/10. Od tamtej pory robiąc znak krzyża uciekam jak najdalej od wszystkiego, na czym się nazwa Dol Ammad pojawi. Definicja wsi.
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

no pojechali równo, nie rozumiem takiego efektu misz maszu futurystycznego (?), nie wiem, czy taki efekt był zamierzony
W każdym razie po przesłuchaniu tego kawałka poczułam się jak przybysz z Mat Planety

Post autor: progmetall »

Wreszcie jest cos na co czekałem!!!
Progresywnie, ach.
Najbardziej urzekł mnie basista, co facet wyprawia, ma sie wrazenie,że jego dłoń stoi w miejscu tak szybko przebiera po gryfie.
Klawiszowiec równie aktywny . No ,ale gitarowy i tak jest najlepszy, zapomnijcie o Loomisie.Ten facet to drugi Malmsteen.
Atreju

Post autor: Atreju »

Kurde, to już pierwszy kwietnia?
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Mówiąc szczerze też jestem lekko zdziwiony opinią kolegi progmetala odnośnie gitarzystów. Lubię ten zespół, ale bez przesady
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

nie wierzę ,że nie czaicie ironii proga ....