Crystal Viper - Queen of the Witches

Wszystko o płytach 2017 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

kawałek jest taki se, ma momenty, ale całosc wyszła nieco niezamerzenie-komicznie. Pani na wokalu bardzo chce byc grozna ale efekt jest jak polska Avril Lavigne. Jej sympatyczna powierzchownosci ma sie nijak do takiego image. Te chrypki są po prostu przerysowane, cieniutkie, komiczne.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Lepiej się tego słucha niż ogląda
Awatar użytkownika
pan_Heathen

a moze jestem tak surowy, bo katuję w kółko Gorement a przy tym wszystko jest pozerskie, wesołe i lajtowe
xarex

Post autor: xarex »

...faktycznie,muza dla pozerow , szkoda ze nie graja w stylu Freedom Call,
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

drugi udostępniony numer:
https://www.youtube.com/watch?v=MkjbAdHudU0&sns=fb
mnie się podoba
Awatar użytkownika
pan_Heathen

ten akcent (szczegolnie akcentowanie nie tych głosek, co trzeba)... ta synchronizacja ust ze ścieżką dziwiękową... w kazdym teledycku jakies smaczki
Awatar użytkownika
Usurper

Post autor: Usurper »

Muzycznie całkiem ok, szczególnie pierwszy numer ale te kwadratowe wokale niszczą wszystko, nijak nie trzyma się to kupy niestety...
Awatar użytkownika
Moongleam

Post autor: Moongleam »

dobry jest ten drugi kawalek. przypomina mi troche manowar - warriors of the world united.
marta ma wokal swietny, bardzo mi sie podoba, ale niestety nie potrafi spiewac po angielsku. to nie jest tylko jej przypadlosc i nie tylko polskich wokalistow. ale prawie wszyscy polscy wokalisci bez wyjatku nie potrafia spiewac po angielsku. trzeba to przepekac i sie przyzwyczaic, chociaz czasami trudno, zwlaszcza jezeli ta nieumiejetnosc idzie w parze z bledami jezykowymi.

Post autor: Tomek/Nevermore »

dobry jest ten drugi kawalek. przypomina mi troche manowar - warriors of the world united
marta ma wokal swietny, bardzo mi sie podoba
ale niestety nie potrafi spiewac po angielsku. to nie jest tylko jej przypadlosc i nie tylko polskich wokalistow. ale prawie wszyscy polscy wokalisci bez wyjatku nie potrafia spiewac po angielsku. trzeba to przepekac i sie przyzwyczaic, chociaz czasami trudno, zwlaszcza jezeli ta nieumiejetnosc idzie w parze z bledami jezykowymi.
mnie to nie przeszkadza
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Leszek też ma fatalny akcent a lubię jego wokale, tej kobity nie lubię - nie umie śpiewać.