savafat pisze:benek napisał:Wczorajszy Dream Theater zajebiosis. Oczywiście na LaBrie ludziska narzekali ale ja nie...... zaczęli o 20 albo tuż po a skończyli koło 23:10 (była przerwa 20 minut). set lista uszyta pod moje oczekiwania a jak w ramach bissssss zagrali spirit carries on to odleciałem szukać szczęki która mi opadła gdy dojebali Mirror a to był trzeci numer tego dnia he he.Ponoć bilety wyprzedane a w chuj wolnych miejsc.......Wow, unisona LaBrie pewnie klasa. Nigdy nie byłem w Łodzi, aż zobaczcie, że można się było postarać. Setlista z koroną SFAM! Z niedzieli na poniedziałek świetny prezent
benek pisze:Wczorajszy Dream Theater zajebiosis. Oczywiście na LaBrie ludziska narzekali ale ja nie...... zaczęli o 20 albo tuż po a skończyli koło 23:10 (była przerwa 20 minut). set lista uszyta pod moje oczekiwania a jak w ramach bissssss zagrali spirit carries on to odleciałem szukać szczęki która mi opadła gdy dojebali Mirror a to był trzeci numer tego dnia he he.Ponoć bilety wyprzedane a w chuj wolnych miejsc.......