Płyta miesiące - wrzesień 2025 - głosowanie
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- progmetall
Płyta miesiące - wrzesień 2025 - głosowanie
głosujemy na płytę września 2025
- progmetall
- Sanctified
Tyle opcji, czyli wiecej niz potencjalnych glosujacych jest nawet w najmniej urodzajnych miesiacach. W tym przypadku opcji jest masakrycznie wiecej.Sanctified pisze:Opcji więcej niż potencjalnych głosujących.
Przesluchalem az 3 nowosci z tego miesiaca - Ambush, Amorphis i Vintersorg i nie zaglosuje na zadna. Glownie dlatego, ze nigdy nie glosuje, ale tez dlatego, ze nie zasluguja. Ale jakbym zostal przyparty do muru to...tez bym na zadna nie zaglosowal.
Wrzesień jak zwykle obfitował w bardzo dobre premiery - jak jeszcze bawiłem się w podsumowania miesięczne to właśnie wrzesień zawsze był najmocniejszy, więc taka długa lista mnie nie dziwi. Przy głosowaniu brałem głównie pod uwagę Green Carnation, Condition Critical, Before The Dawn, Between The Buried And Me, Lorna Shore, Species, Castle Rat, Royal Sorrow. Ale ostatecznie głos padł na Green Carnation.
- Adrian1234
A ja to miałem odwrotne wrażenia i nazwałbym ten wrzesień miesiącem rozczarowań gdzie mógłbym wymienić wspomniane przez Ciebie Between The Buried and Me, Lorna Shore jak i Demon Hunter, Amorphis, Novembers Doom czy Paradise Lost. Mój głos powędrował do Faetooth czyli bardzo przyjemnego i klimatycznego Sludge / Doom Metal / Post-Metal z przyjemnym kobiecym wokalem stanowiącym mieszankę czystych wokali i (od czasu do czasu) skrzekówEst pisze:Wrzesień jak zwykle obfitował w bardzo dobre premiery - jak jeszcze bawiłem się w podsumowania miesięczne to właśnie wrzesień zawsze był najmocniejszy, więc taka długa lista mnie nie dziwi. Przy głosowaniu brałem głównie pod uwagę Green Carnation, Condition Critical, Before The Dawn, Between The Buried And Me, Lorna Shore, Species, Castle Rat, Royal Sorrow. Ale ostatecznie głos padł na Green Carnation.
.