Cyclone - Inferior To None

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Gość

Post autor: Gość »

pan_Heathen pisze:a) nie jest porysowana, choc jak prosto ze sklepu oczywiscie nie wygląda
no jak nie jest, skoro nawet sprzedajacy pisze cos o pewnej liczbie rys. jak ktos pisze takie rzeczy, a nie na przyklad near mint, to ja mu wierze i omijam takie wykopaliska szerokim lukiem.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

necrovomit74 pisze:pan_Heathen napisał:a) nie jest porysowana, choc jak prosto ze sklepu oczywiscie nie wyglądano jak nie jest, skoro nawet sprzedajacy pisze cos o pewnej liczbie rys. jak ktos pisze takie rzeczy, a nie na przyklad near mint, to ja mu wierze i omijam takie wykopaliska szerokim lukiem.
pan_Heathen pisze:a) nie jest porysowana, choc jak prosto ze sklepu oczywiscie nie wygląda
I bardzo dobrze, ze duzo osób omija. Dzięki temu ceny są niższe, a mnie ledwo widoczne przetarcia w niczym nie przeszkadzają.
Gość

pan_Heathen pisze:necrovomit74 napisał:pan_Heathen napisał:a) nie jest porysowana, choc jak prosto ze sklepu oczywiscie nie wyglądano jak nie jest, skoro nawet sprzedajacy pisze cos o pewnej liczbie rys. jak ktos pisze takie rzeczy, a nie na przyklad near mint, to ja mu wierze i omijam takie wykopaliska szerokim lukiem.I bardzo dobrze, ze duzo osób omija. Dzięki temu ceny są niższe, a mnie ledwo widoczne przetarcia w niczym nie przeszkadzają.
necrovomit74 pisze:pan_Heathen napisał:a) nie jest porysowana, choc jak prosto ze sklepu oczywiscie nie wyglądano jak nie jest, skoro nawet sprzedajacy pisze cos o pewnej liczbie rys. jak ktos pisze takie rzeczy, a nie na przyklad near mint, to ja mu wierze i omijam takie wykopaliska szerokim lukiem.
dobrze, to ja jednak wierze sprzedajcemu.
Gość

sarcofag pisze:Jest tylko jedno choc wyszla limiotowana seria do 1000 szt
zajebac? mowie powaznie. niedlugo mam urlop
Awatar użytkownika
pan_Heathen

sarcofag pisze:Jest tylko jedno choc wyszla limiotowana seria do 1000 szt
to obczaj ten obras:
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0275218507
Gość

sarcofag pisze:Mam dwie na stanie, jedna kiedys opyle ale tylko znawcy, ktory nie zbiera jednego wydania z kilku.
to musialbys sie bardziej postarac... np w cenia sa obecnie Golem... Beyond The Unknown... For God Your Soul...For Me Your Flesh... slyszalem, ze zapanowal szal na te wydania... niektorzy potrafia zlozyc 1 z 10...bo zawsze "cos" jest nie tak...poza tym wydaje mi sie...reedycje do 1000 sztuk sa lepsze... w ogole to kto zbiera jakies CD, haha ha ha... zbiera sie tylko winyle.... szacun z mojej strony, jesli zbierasz winyle...wybacz mi, jesli przewartosciowalem Ci ligi w metalu
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

skullfucker skullfucker pisze:sarcofag napisał:Mam dwie na stanie, jedna kiedys opyle ale tylko znawcy, ktory nie zbiera jednego wydania z kilku.A jakiej używałeś szczoteczki do zębów: miękkiej czy twardej. I czy jak rysy nie ustąpiły to czy próbowałeś Corega Tabs. Może bym się skusił ale na innych belgijczyków tych takich Celticowatych
sarcofag pisze:Mam dwie na stanie, jedna kiedys opyle ale tylko znawcy, ktory nie zbiera jednego wydania z kilku.
Jakbys byl znawca w temacie to bys wiedzial, ze czyscic nalezy pasta, ktora nie zawiera mikrogranulek i specjalnej formuly czyszczacej AB+, ktore maja zbawienny wplyw na stan naszego uzebienia, niszczac zupelnie wroga naszym zebom, dziaslom i korzeniom flore bakteryjna, niestety na plyty ma to wplyw zgola odwrotny, mikrogranulki rozjezdzaja sie po calej tafli plyty powodujac szereg zniszczen i przetarc, biorac zwykle rowki na plycie za rowki w dziaslach a co za tym idzize atakujac ze zdwojona sila.
Awatar użytkownika
sarcofag

necrovomit74 pisze:sarcofag napisał:Mam dwie na stanie, jedna kiedys opyle ale tylko znawcy, ktory nie zbiera jednego wydania z kilku.to musialbys sie bardziej postarac... np w cenia sa obecnie Golem... Beyond The Unknown... For God Your Soul...For Me Your Flesh... slyszalem, ze zapanowal szal na te wydania... niektorzy potrafia zlozyc 1 z 10...bo zawsze "cos" jest nie tak..
W cenie jest rowniez Oppressing The Masses.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

A gdzie mozna sprawdzic co jest w cenie? Sprawdzalem na onecie w dziale muzyka i nic o tym nie piszą.
Awatar użytkownika
sarcofag

Trzeba.....trzymac reke na pulsie, trzeba wiedziec, jak bedziesz trzymal reke na pulsie i wiedzial to bedziesz wiedzial.