Raf pisze:oldboy napisał:Raf napisał:oldboy napisał:Raf napisał:Brzmienie jest świetne, no ja jestem zachwycony,No to jesteś chyba mało wybredny.Po prostu lubię jak zespoł kombinuje, a takiego brzmienie nie ma żadna ich płyta przecież co do tego chyba każdy jest zgodny, jak dla mnie Death Magetic" brzmi właśnie esencjonalnie rockowo brudnawo i po prostu świetnie mi sie tego słucha.No sorry doktory.Wyraziłem się mało precyzyjnie. Brzmienie jest owszem, bardziej sprawę kładzie dynamika. Polecam test z korektorem, w drugiej sekundzie każdego utworu słupki startują do oporu i zostają tam do końca. I naprawdę DM lepiej brzmi na jamniku niż na porządnym kompakcie, niestety.To ktos to ma zamiar słuchać na jamniku?- no sorry ja nie zamierzam ale kto co lubi, w każdym razie ja słucham z wieży i jest jak najbardziej ok.
oldboy pisze:Raf napisał:oldboy napisał:Raf napisał:Brzmienie jest świetne, no ja jestem zachwycony,No to jesteś chyba mało wybredny.Po prostu lubię jak zespoł kombinuje, a takiego brzmienie nie ma żadna ich płyta przecież co do tego chyba każdy jest zgodny, jak dla mnie Death Magetic" brzmi właśnie esencjonalnie rockowo brudnawo i po prostu świetnie mi sie tego słucha.No sorry doktory.Wyraziłem się mało precyzyjnie. Brzmienie jest owszem, bardziej sprawę kładzie dynamika. Polecam test z korektorem, w drugiej sekundzie każdego utworu słupki startują do oporu i zostają tam do końca. I naprawdę DM lepiej brzmi na jamniku niż na porządnym kompakcie, niestety.
Raf pisze:oldboy napisał:Raf napisał:Brzmienie jest świetne, no ja jestem zachwycony,No to jesteś chyba mało wybredny.Po prostu lubię jak zespoł kombinuje, a takiego brzmienie nie ma żadna ich płyta przecież co do tego chyba każdy jest zgodny, jak dla mnie Death Magetic" brzmi właśnie esencjonalnie rockowo brudnawo i po prostu świetnie mi sie tego słucha.
oldboy pisze:Raf napisał:Brzmienie jest świetne, no ja jestem zachwycony,No to jesteś chyba mało wybredny.
No wiesz ,trudno żebym żebym w pracy postawił sobie wieżę. Czasami zabieram jakieś płyty do roboty i stąd to porównanie. W domu też słucham z wieży i momentami nie podoba mi się to co słyszę. I nie mówię tu o repertuarze, bo to akurat im się udało ,pierwszy raz od 16 lat.Raf pisze:Brzmienie jest świetne, no ja jestem zachwycony,