Ds O/S.V.E.S.T. - Veritas Diaboli Manet in Aeternum [2008]

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Gość

Post autor: Gość »

No i luz, ja właśnie też.
Słucham, słucham już powoli kminie o co chodzi tutaj, hehe
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Ja jeszcze nie, ale srogo panowie gmatwają.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

Psychosocial pisze:No i luz, ja właśnie też.Słucham, słucham już powoli kminie o co chodzi tutaj, hehe
Bez tekstow gubisz kontekst. W jednej ksiazeczka z tekstami w drugiej do nabozenstwa i zaczynasz lapac o co chodzi w tej ukladance.
Oenologist

Post autor: Oenologist »

W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.
Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.

Oenologist pisze:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.
a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?
ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czas
Awatar użytkownika
Oenologist

Piotrek pisze:Oenologist napisał:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czas
Oenologist pisze:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.
Zrobiłem sobie taki przymus - mówię - jeden z ulubionych zespołów, to najpierw kupię, potem posłucham. Gówno z tego wyszło
Więcej nie będę sie wygłupiał
Poprzedniczka była u mnie chyba najczęściej słuchanym albumem w zeszłym roku. Katechona też będę katował, ale na razie odpuszczam, bo za jasno i klimatu nie ma

Oenologist pisze:Piotrek napisał:Oenologist napisał:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czasZrobiłem sobie taki przymus - mówię - jeden z ulubionych zespołów, to najpierw kupię, potem posłucham. Gówno z tego wyszłoWięcej nie będę sie wygłupiałPoprzedniczka była u mnie chyba najczęściej słuchanym albumem w zeszłym roku. Katechona też będę katował, ale na razie odpuszczam, bo za jasno i klimatu nie ma
Piotrek pisze:Oenologist napisał:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czas
aaa, no chyba ze to ulubiony zespol - wtedy rozumiem.
mam jedynie nadzieje, ze sie naklad nie wyczerpie do momentu, w ktorym dam rade posluchac tej nowej EP-ki
Awatar użytkownika
Oenologist

Piotrek pisze:Oenologist napisał:Piotrek napisał:Oenologist napisał:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czasZrobiłem sobie taki przymus - mówię - jeden z ulubionych zespołów, to najpierw kupię, potem posłucham. Gówno z tego wyszłoWięcej nie będę sie wygłupiałPoprzedniczka była u mnie chyba najczęściej słuchanym albumem w zeszłym roku. Katechona też będę katował, ale na razie odpuszczam, bo za jasno i klimatu nie maaaa, no chyba ze to ulubiony zespol - wtedy rozumiem.mam jedynie nadzieje, ze sie naklad nie wyczerpie do momentu, w ktorym dam rade posluchac tej nowej EP-ki
Oenologist pisze:Piotrek napisał:Oenologist napisał:W związku z brakiem perpektywy wejścia w posiadanie oryginału w najbliższym czasie, zaciągnąłem Katechona. I tak długo wytrzymałem.Po jednym przesłuchaniu mogę stwierdzić, że jest prościej, mniej gęsto, mniej zaskakująco. Posłucham z kilkadziesiąt razy, to się wypowiem, bo widzę, że tradycyjnie okiełznanie kilkudziesięciu minut muzyki tego zespołu będzie wymagało czasu.a to jest jakis przymus "szybkiego wchodzenia w posiadanie"?ja dopiero pod koniec tego roku posluchalem poprzedniczki - z nowa EP-ka zapozna sie pewnie za jakis czasZrobiłem sobie taki przymus - mówię - jeden z ulubionych zespołów, to najpierw kupię, potem posłucham. Gówno z tego wyszłoWięcej nie będę sie wygłupiałPoprzedniczka była u mnie chyba najczęściej słuchanym albumem w zeszłym roku. Katechona też będę katował, ale na razie odpuszczam, bo za jasno i klimatu nie ma
Jeden z ulubionych, ale wyłożyłem. Nie wiem co komu (czy raczej sobie) chciałem udowodnić
<10 batów>
Nakład nie powinien się wyczerpać - nie limitują wydawnictw.
sarcofag

Post autor: sarcofag »

francja elegancja