Najgorszy album Judas Priest
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Oenologist
<r><QUOTE author="Kirk"><s>
<QUOTE author="Meltorm"><s>
Słuszne i smutne.<br/>
_________________<br/>
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black<br/>
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.</r>
</e></QUOTE>Kirk pisze:</s>Meltorm napisał:Po ankiecie widać, że najlepiej jak zespół gra ciągle to samo, eksperymenty i odwaga to nic ciekawego...Słuszne spostrzeżenie.<e>
<QUOTE author="Meltorm"><s>
</e></QUOTE>Meltorm pisze:</s>Po ankiecie widać, że najlepiej jak zespół gra ciągle to samo, eksperymenty i odwaga to nic ciekawego...<e>
Słuszne i smutne.<br/>
_________________<br/>
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black<br/>
- Oenologist
<r><QUOTE author="Meltorm"><s>
o TO TO!<br/>
_________________<br/>
</e></QUOTE>Meltorm pisze:</s>ja z biegeim czasu jestem coraz większym fanem tej płyty. Nie wiem co może się nie podobać w tej płycie.<e>
o TO TO!<br/>
_________________<br/>
- pan_Heathen
<r><QUOTE author="Meltorm"><s>
Myślę, że szczególny nacisk należy położyć na 'z biegiem czasu'.<br/>
Gdzies koło premiery album mi nie podszedł, a obecnie naprawdę mi się podoba. Ewolucja wymaga czasu.</r>
</e></QUOTE>Meltorm pisze:</s>Żartujesz, ja z biegeim czasu jestem coraz większym fanem tej płyty.<e>
Myślę, że szczególny nacisk należy położyć na 'z biegiem czasu'.<br/>
Gdzies koło premiery album mi nie podszedł, a obecnie naprawdę mi się podoba. Ewolucja wymaga czasu.</r>
- SwordMaster