Hehe, też to zapamiętałempiciu6 pisze:no bo Heathen ostatnio to tylko te ...... no .....mordercze kleszcze sarkazmuczy jakoś tak
Mastodon - Crack The Skye (2009)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
No i w komentarzach dostalismy po piórach za zmiany na serwisie.
A Memorius nas ostrzegał:
skoro powiadacie że takie dobre to że aż płytą miesiąca zostało to się skusiłem aby przesłuchać. z trudem bo z trudem ale dzięki ogromnej sile woli dotrwałem do końca tego koszmaru. tak patrzę na co tam głosowaliście na tym forum i widzę kilka mocnych pozycji idealnie pasujących do miana płyta miesiąca w serwisie powermetal jak chociaż Antigama, Wolves In The Throne Room, Pestilence czy Samael. kurwa ktoś tam ma nieźle najebane !!!
co to jest ? to już nie nagrywa się power metalowych płyt ?
A Memorius nas ostrzegał:
skoro powiadacie że takie dobre to że aż płytą miesiąca zostało to się skusiłem aby przesłuchać. z trudem bo z trudem ale dzięki ogromnej sile woli dotrwałem do końca tego koszmaru. tak patrzę na co tam głosowaliście na tym forum i widzę kilka mocnych pozycji idealnie pasujących do miana płyta miesiąca w serwisie powermetal jak chociaż Antigama, Wolves In The Throne Room, Pestilence czy Samael. kurwa ktoś tam ma nieźle najebane !!!
co to jest ? to już nie nagrywa się power metalowych płyt ?
- Last Axeman
jest demokracja czy nie ? płyta wybrana i mieć w dupie naleźy wszelkie sprzeciwy i komentarze krytyczne , niech sobie mózgi trochę przewietrzą a jak ktoś woli kiszenie ogóra wtym samym słoiku to ma w odwodzie grupę starszakow niedaleko .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]