Grand Magus

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Ja pamiętam, czasami zapuszczam sobie CD i wciąż uważam, to za kapitalną heavy-metalową robotę i słusznie KO)))stek prawi, że lepsze o kilka klas niż H&H.
No ale nazwiska nie tak wielkie i co poradzisz?
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

K0stek pisze:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?
Last Axeman pisze:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?
Ale nazwiska ma o kilka klas lepsze, więc zostanie płyta miesiąca
K0stek

Post autor: K0stek »

pan_Heathen pisze:K0stek napisał:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?Ale nazwiska ma o kilka klas lepsze, więc zostanie płyta miesiąca
K0stek pisze:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?
Last Axeman pisze:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?
Skąd wiesz, ostatnio wygrało jakieś kakofoniczne beztalencie
- Masztodon czy jakoś tak. Kto o nich słyszał w ogóle ?

Post autor: pan_Heathen »

ja tam nie wiem, nie znam. Kiedy zobaczyłem, jaki profil forumowiczów się tym jara, momentalnie przeszła mi ochota na zapoznanie się z tym.
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

To chyba powinna być zachęta ...
Raf

Post autor: Raf »

pan_Heathen pisze:ja tam nie wiem, nie znam. Kiedy zobaczyłem, jaki profil forumowiczów się tym jara, momentalnie przeszła mi ochota na zapoznanie się z tym.
Bardzo słuszne podejście.
Dodam od siebe, że to świetny heavy metalowy album.

Post autor: Ivanhoe »

Bardzo dobra płyta.
Awatar użytkownika
Weresso The Infallible

Post autor: Weresso The Infallible »

Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

Weresso The Infallible pisze:Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.
No, ja też. Odkąd wyszła ta płyta, jest ona jedną z najczęściej przeze mnie słuchanych. \m/
Awatar użytkownika
Weresso The Infallible

Post autor: Weresso The Infallible »

Bartek (BD) pisze:Weresso The Infallible napisał:Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.No, ja też. Odkąd wyszła ta płyta, jest ona jedną z najczęściej przeze mnie słuchanych. \m/
Weresso The Infallible pisze:Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.
Tyle że mnie to dziwi, bo w sumie w takich klimatach ostatnio w ogóle nie siedzę - z podobnej muzy nie słucham ostatnimi czasy nic. Nie zmienia to jednak faktu, że Iron Will to srogie jebnięcie w czachę.
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young

Wróć do „Zespoły”