Sodom vs Kreator vs Destruction

Dział dla ryzykantów! Obowiązuje w nim tylko jedna zasada: brak innych zasad. Potykają się muzycy z muzykami, kapele z kapelami, płyty z płytami, Bóg z Szatanem, Luke z Vaderem - każdy z każdym. Kto z kim, to zależy tylko od Was. Do walki!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

zaorałem zniszczenie
Jan Łomignat

Post autor: Jan Łomignat »

K0stek pisze:Last Axeman napisał:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniejBo to zajebista kapela, najlepsza z tej trójki.
Last Axeman pisze:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
Sodom

Post autor: Greebo »

Spałem już na Kreatorze, przysypiałem na Destruction. Sodom jak kiedyś słuchałem to nawet mnie zainteresowali miejscowo więc głos na nich. Ale generalnie germańskiego thrashu wciąż nie thrawie wybitnie.
Jan Łomignat

Post autor: Jan Łomignat »

U mnie to wygląda mniej więcej tak:
Koncertowo: Sodom > Destruction > Kreator
Płytowo: Sodom >>>>>>>>> Kreator > Destruction

Post autor: Last Axeman »

Jesli chodzi o ostatnie dokonania to:
Destruction - w ogóle przestałem śledzić poczynania ekipy Schmiera, bo ani "D.E.V.O.L.U.T.I.O.N." ani "Day of Reckoning" nie przypadły mi specjalnie do gustu.
Sodom - zarówno "In War and Pieces", jak i "Epitome of Torture" w gruncie rzeczy fajne, ale do obsrania zbroi daleko.
Kreator - mniej więcej jak u sodomitów w kwestii ostatnich dwóch.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Byłem pewien, że do "Epitome of Torture" był osobny temat. Ale nie mogę go znaleźć
Może ktoś wklepać w wyszukiwarkę i sprawdzić czy przypadkiem nie oślepłem?