Ci, którzy potrafią więcej niż raz

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

nosferatu

Post autor: nosferatu »

ja potrafie np 4 razy i to jednej nocy
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

4 płyty w jedną noc... Niezły wynik, chociaż nie wiem, czy pomiędzy nimi nie ma jakieś EP-ki albo best-of.
Stranger

Re: Ci, którzy potrafią więcej niż raz

Post autor: Stranger »

Oenologist pisze:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
Oenologist

Re: Ci, którzy potrafią więcej niż raz

Post autor: Oenologist »

Stranger pisze:Oenologist napisał:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.Znajdź sobie jakieś sensowne hobby.
Oenologist pisze:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.
To jest moje hobby - alkohol i chaos.

Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Gość

Post autor: Gość »

Legion of the Damned
W jeden rok 2008my nagrac dwa takie krążki.... Czapka ( moze być i z masła ) z głowy !
Stranger

Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

No właśnie. Nie chodzi w tym temacie raczej o odgrzewane kotlety
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Poza tym ostatniego Occulta odegrali (czy odgrzali, jak kto woli) jeszcze pod koniec 07.
Stranger