Ci, którzy potrafią więcej niż raz
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Re: Ci, którzy potrafią więcej niż raz
Oenologist pisze:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
- Oenologist
Re: Ci, którzy potrafią więcej niż raz
Stranger pisze:Oenologist napisał:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.Znajdź sobie jakieś sensowne hobby.
To jest moje hobby - alkohol i chaos.Oenologist pisze:Temat o tych, którzy:Potrafią więcej niż raz w roku wypuścić album.Męczą się latami nad albumem i wychodzi gówno.Męczą się latami nad albumem i nie wychodzi gówno.Mam na myśli zarówno zespoły, jak i poszczególnych muzyków udzielających się na 45 albumach rocznie, etc.Czy gatunek determinuje częstotliwość wydawania albumów?I tak dalej, i tak dalej. Jedziemy.