Acid Witch - Witchtanic Hellucinatio (death/doom) 2008

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

K0stek

Post autor: K0stek »

Fajna nazwa kapeli, ale kawałki zdecydowanie za krótkie

Post autor: Stranger »

K0stek pisze:Fajna nazwa kapeli, ale kawałki zdecydowanie za krótkie
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Gość

Post autor: Gość »

posłuchałem sobie z myspace i jakieś gówno koszerne.
Stranger

trotzky pisze:posłuchałem sobie z myspace i jakieś gówno koszerne.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Jako posiadacz czapki z masła nie zakumałem tych dźwięków.
skullfucker skullfucker

Re: Acid Witch - Witchtanic Hellucinatio (death/doom)

Post autor: skullfucker skullfucker »

Stranger pisze:Właśnie słucham po raz trzeci i jestem na kolanach. Ta płyta kasują wszystkie death-doomowe, czy jak kto wolidoom-deathowe, zespoliki. Swoim ciężarem powala 3/4 sludegowych wynalazków i spokojnie może ich w konkury z dronowymi szaleńcami.Muzyka Acid Witch to zanurzony w mrocznym, ciężkim sosie, z lekką kwasową nutką, walec. Walec, którzy przejeżdżą po fanach skomercjalizowanego metalu jak Husaria po Kozakach. Ciężki, wolne i potężne riffy urywają dupę przy samych Żuławach Wiślanych, złe wokale zabijają wyrywają struny głosowe z gardeł piejących Anglików i piszczących Niemców, a stonerowo wstawki i nawiązania do klasyków doom metalu dodają płycie uroku.Filth zło!http://www.myspace.com/acidwitch
Wystarczy dorwać jakąśkolwiek płytę z tej samej wytórni i mamy te same dźwięki - ino literki na okładkach jakieś inne są
po chuju oryginalne skoro wszystkie tępaki tak zagrywają
Doominik

Re: Acid Witch - Witchtanic Hellucinatio (death/doom)

Post autor: Doominik »

Stranger pisze:Właśnie słucham po raz trzeci i jestem na kolanach. Ta płyta kasują wszystkie death-doomowe, czy jak kto wolidoom-deathowe, zespoliki. Swoim ciężarem powala 3/4 sludegowych wynalazków i spokojnie może ich w konkury z dronowymi szaleńcami.Muzyka Acid Witch to zanurzony w mrocznym, ciężkim sosie, z lekką kwasową nutką, walec. Walec, którzy przejeżdżą po fanach skomercjalizowanego metalu jak Husaria po Kozakach. Ciężki, wolne i potężne riffy urywają dupę przy samych Żuławach Wiślanych, złe wokale zabijają wyrywają struny głosowe z gardeł piejących Anglików i piszczących Niemców, a stonerowo wstawki i nawiązania do klasyków doom metalu dodają płycie uroku.Filth zło!http://www.myspace.com/acidwitch
Ach!Jakie to miłe, co piszesz.Naprawdę tak mocno spodobał Ci się ten zespół?Świetnie ,że sprawdzasz ,co polecam.Nie spodziewałem się ,aż takiego oddźwięku.Fantastycznie.

skullfucker skullfucker pisze:Wystarczy dorwać jakąśkolwiek płytę z tej samej wytórni i mamy te same dźwięki - ino literki na okładkach jakieś inne sąpo chuju oryginalne skoro wszystkie tępaki tak zagrywają
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Stranger pisze:Filth zło!
Rzeczywiście.
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

ale on się chroni przed mikrofonem!