TSA "Live" (1982)

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
sarcofag

Re: TSA "Live" (1982)

Post autor: sarcofag »

oblak pisze:W Polsce działy się różne okropne, wstrętne zbrodnie polityczne
oblak pisze:Miałem czternaście lat,
oblak pisze:Można naprawdę odpłynąć, zapatrzyć się niczym Katar w gwiazdy10
Rrzekonales mnie.

Post autor: oblak »

III program polskiego radia przygotował interesujące zestawienie najlepszych piosenek na świecie.
http://www.vdm.nazwa.pl/nowa/01_news/gr ... trojka.gif
Led Zeppelin "Stairway To Heaven" zajęło tutaj pierwsze miejsce. Co ciekawe, miejsce 18 zajęła ballada TSA "51" tym samym wyprzedzając takie kultowe utwory jak Led Zeppelin "Kashmir", "Since I've Been Loving You" oraz "Whole Lotta Love", Metallica "One", "Master Of Puppets" oraz "Unforgiven", Deep Purple "Smoke On The Water", czy też Black Sabbath "Paranoid".
Ktoś tu miał wątpliwości co do potęgi TSA? Atreju dorośnie, to zrozumie z czasem, a reszta?
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Superancko
K0stek

Post autor: K0stek »

oblak pisze:Led Zeppelin "Stairway To Heaven" zajęło tutaj pierwsze miejsce. Co ciekawe, miejsce 18 zajęła ballada TSA "51" tym samym wyprzedzając takie kultowe utwory jak Led Zeppelin "Kashmir", "Since I've Been Loving You" oraz "Whole Lotta Love", Metallica "One", "Master Of Puppets" oraz "Unforgiven", Deep Purple "Smoke On The Water", czy też Black Sabbath "Paranoid".
lol

Post autor: Greebo »

Zrobili zestawienie tych, co najczęściej leciały u nich w radiu i wielkie halo
Wiwern

Post autor: Wiwern »

Zrobili zestawienie tych, co najczęściej leciały u nich w radiu i wielkie halo roll
też mi się tak wydaje. Bo gdyby było inaczej, to... było by inaczej

Mam pytanie:
Janusz Niekrasz powiedział na DVD, że TSA pierwszą trasę grało na wiosnę 1981 roku z zespołem Scorpions - chyba nie chodziło im o tą niemiecką grupę hard rockową? Jeśli nie z nimi, to co to była za grupa?
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

oblak pisze:Mam pytanie:Janusz Niekrasz powiedział na DVD, że TSA pierwszą trasę grało na wiosnę 1981 roku z zespołem Scorpions - chyba nie chodziło im o tą niemiecką grupę hard rockową? Jeśli nie z nimi, to co to była za grupa?
Chodziło o niemiecką grupę heavymetalową.

O w mordę
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »