Postanowienia Noworoczne

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Ja wszystkie moje postanowienia zdążyłem już złamać
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Wymyślić 1000 nudnych tematów.
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

progmetal pisze:Wymyślić 1000 nudnych tematów.
Dałbyś radę, ale nie chcę cię podpuszczać

Post autor: oblak »

Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).
Cień

Post autor: Cień »

postanawiam nie mieć żadnych postanowień
K0stek

Post autor: K0stek »

oblak pisze:Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).
Bo mp3 to zło, nie to co youtube

K0stek pisze:oblak napisał:Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).Bo mp3 to zło, nie to co youtube
oblak pisze:Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).
Myspace akurat jest OK, bo wszystko i tak z CD tam leci. Dajesz play a ich system sam wrzuca CD (tak jak w szafie grającej) i przesyła do Ciebie dźwięk.

Post autor: K0stek »

Oenologist pisze:K0stek napisał:oblak napisał:Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).Bo mp3 to zło, nie to co youtubeMyspace akurat jest OK, bo wszystko i tak z CD tam leci. Dajesz play a ich system sam wrzuca CD (tak jak w szafie grającej) i przesyła do Ciebie dźwięk.
K0stek pisze:oblak napisał:Mam jedno muzyczne postanowienie: nie słuchać albumów w formacie mp3, tylko same oryginały (ewentualnie myspace i youtube).Bo mp3 to zło, nie to co youtube
Ano, nawet jakość jest jak z CD.

Post autor: jaqb »

Mam nadzieję, że uda mi się uzupełnić dyskografie: 16 Horsepower/Woven Hand, Cave'a, Today Is The Day, Morbid Angel i jeszcze kilku innych. Co do muzycznego kierunku w jakim chciałbym zmierzać to postanowień nie mam - co roku pojawia się coś zupełnie niespodziewanego
...samochody, bezbarwne budynki, z których każdy jest inny, szkielety świetlnych reklam unoszące się we mgle, szare popołudnie. W jakim to momencie Peru tak się skurwiło? Gazeciarze wykrzykując najświeższe wiadomości kręcą się pomiędzy pojazdami zatrzymanymi na skrzyżowaniu ulicy Wilsona i Santiago rusza powoli w stronę Colmena. On był jak to Peru, Zavalita, w jakimś momencie się skurwił.
Awatar użytkownika
Oenologist

jaqb pisze:Mam nadzieję, że uda mi się uzupełnić dyskografie: 16 Horsepower/Woven Hand, Cave'a, Today Is The Day, Morbid Angel i jeszcze kilku innych. Co do muzycznego kierunku w jakim chciałbym zmierzać to postanowień nie mam - co roku pojawia się coś zupełnie niespodziewanego
Swego czasu kupiłem większość Woven Hand nieco powyżej 30 zł w Empiku, ale chyba już nie dasz rady...