Alestorm, Brainstorm we wrześniu w Polsce

Info, relacje, zdjęcia, komentarze. Szalejcie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

na Alestorm oczywiście wybiorę się. pewnikiem do wrocka.
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Dobrze że w tym samym czasie nie gra Sabaton w Elblągu bo miałbyś pewnie srogi dylemat
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

firesoul pisze:Dobrze że w tym samym czasie nie gra Sabaton w Elblągu bo miałbyś pewnie srogi dylemat
nie ma lekko. metal to wojna.
Awatar użytkownika
Sanctified

Post autor: Sanctified »

Woody Allen pisze:ja oczywiscie wole alestorm od brainstorm. nie wiem jak z ta popularnoscia alestorm w pl, bo jak grali pare lat temu w poznaniu to przyszla garstka ludzi. natomiast u siebie w wielkiej brytanii gwiazdorza i zadaja 2tys. f. za koncert, ale tez na ich koncerty sciagaja tlumy.
Płyty Alestorm są nawet pocieszne, ale na żywo ten zespół to katastrofa. Albo w ogóle nie potrafią grać, albo są wiecznie zalani. Ewentualnie jedno i drugie.

Post autor: Browaromir »

no to chyba u piratów to norma
Awatar użytkownika
Moongleam

Post autor: Moongleam »

Sanctified pisze:Woody Allen napisał:ja oczywiscie wole alestorm od brainstorm. nie wiem jak z ta popularnoscia alestorm w pl, bo jak grali pare lat temu w poznaniu to przyszla garstka ludzi. natomiast u siebie w wielkiej brytanii gwiazdorza i zadaja 2tys. f. za koncert, ale tez na ich koncerty sciagaja tlumy.Płyty Alestorm są nawet pocieszne, ale na żywo ten zespół to katastrofa. Albo w ogóle nie potrafią grać, albo są wiecznie zalani. Ewentualnie jedno i drugie.
Woody Allen pisze:ja oczywiscie wole alestorm od brainstorm. nie wiem jak z ta popularnoscia alestorm w pl, bo jak grali pare lat temu w poznaniu to przyszla garstka ludzi. natomiast u siebie w wielkiej brytanii gwiazdorza i zadaja 2tys. f. za koncert, ale tez na ich koncerty sciagaja tlumy.
wole kiepsko odegrane kawalki, kt. lubie niz perfekcyjnie odtworzona nude.

Post autor: Sanctified »

Woody Allen pisze:Sanctified napisał:Woody Allen napisał:ja oczywiscie wole alestorm od brainstorm. nie wiem jak z ta popularnoscia alestorm w pl, bo jak grali pare lat temu w poznaniu to przyszla garstka ludzi. natomiast u siebie w wielkiej brytanii gwiazdorza i zadaja 2tys. f. za koncert, ale tez na ich koncerty sciagaja tlumy.Płyty Alestorm są nawet pocieszne, ale na żywo ten zespół to katastrofa. Albo w ogóle nie potrafią grać, albo są wiecznie zalani. Ewentualnie jedno i drugie.wole kiepsko odegrane kawalki, kt. lubie niz perfekcyjnie odtworzona nude.
Sanctified pisze:Woody Allen napisał:ja oczywiscie wole alestorm od brainstorm. nie wiem jak z ta popularnoscia alestorm w pl, bo jak grali pare lat temu w poznaniu to przyszla garstka ludzi. natomiast u siebie w wielkiej brytanii gwiazdorza i zadaja 2tys. f. za koncert, ale tez na ich koncerty sciagaja tlumy.Płyty Alestorm są nawet pocieszne, ale na żywo ten zespół to katastrofa. Albo w ogóle nie potrafią grać, albo są wiecznie zalani. Ewentualnie jedno i drugie.
https://www.youtube.com/watch?v=V4vU7Txx-T8
I możesz się oddalić.
Voltan

Post autor: Voltan »

siła koncertów Brainstorm polega na tym, że Andy Franck na żywo jest tak przekonujący, że mogliby grac nawet numery Alestorm i by działało
być może trochę przesadziłem
Awatar użytkownika
Strati

Post autor: Strati »

Nie, chyba nie, ten człowiek to chodząca (czy może raczej biegająa) charyzma ;D

Post autor: Browaromir »

Mnie ciekawi jak brainstorm na żywca się prezentuje bo alestorm to muzycznie poziom korpiklani