Koncert Życia.

Info, relacje, zdjęcia, komentarze. Szalejcie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Satyr pisze:Widziałem Clostera na Brudstoku parę dni temu i chociaż nie słuchałem ich od dwóch lat, to koncert bardzo mi się podobał.
I takich opinii słyszałem właśnie wiele. Ludzie, którzy ich nie słuchali, niejednokrotnie odlatywali na koncercie.
Strati

Post autor: Strati »

Greebo666 pisze:Raz widziałem Closterkeller na żywo i kurde... fajnie było a w studiu nie mogę ich słuchać jakoś
Mam to samo. Na żywo ogień, studyjnie - przysypiam. Kilka lat temu była fajna trasa Closterkeller + Artrosis, przy czym dwa zespoły grały na raz wymieniając się wokalistkami, muzykami i samymi kawałkami. Fajne to było
Gość

Post autor: Gość »

co do Clostera - widziałem pierwszy raz na Woodzie i jeden z lepszych koncertów jakie widziałem, na płytach niezbyt lubie słuchać, ale koncertowo mnie zmietli. Jednak najmilej wspominam chyba Megadeth z Metalmanii, 2 metry od barierki naprzeciw Mustaine mnie zniszczyło. Mile wspominam również Kreator w polszy na woodzie.
Awatar użytkownika
Strati

Widać ten Closterkeller to jakiś fenomen
A mój najlepszy koncert to Manowar 2005.
Gość

Post autor: Gość »

no tak mi sie spodobali na zywca że aż sie chyba wybiore na nich do RudeBoya w Bielsku jak beda
Awatar użytkownika
Sanctified

Post autor: Sanctified »

Iron Maiden w 2000 (Warszawa), Virgin Steele w 2001 (Katowice), Gamma Ray w 2002 (Katowice), Blind Guardian w 2003 (Pardubice), Dio w 2004 (Wacken), Pain of Salvation w 2005 (Kraków), Edguy w 2006 (Vizovice), Iced Earth w 2007 (Wacken) i póki co Brainstorm (Vizovice) w 2008.
Strati

Sanctified pisze:Virgin Steele w 2001
Muszę poprosić moderatorstwo żeby robiło cenzurę w postach wspominających ten koncert
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

Na pewno
Kreator
- zawsze nr 1
Kreatora widzialam 3 razy na zywo i za kazdym razem bylam pod wielkim wrazeniem (na Mystic Festwalu w 2002; w Mega Clubie razem z Sodom i Destruction, tez zdaje sie w 2002; Na Hunterfescie 2007). Mille i spolka to klasa sama w sobie! Moglabym ich ogladac jeszcze setki razy; geniusze!!!
Satyricon
Widzialam poki co 3 razy i tez za kazdym razem bylam pozamiatana (Mystic Festwal 2002; Wroclaw - klub WZ - 2006, razem z Keep of Kalessin, ktorzy, nota bene, tez swietnie wypadaja na zywo, widzialam ich 3 razy; Metalmania 2008). Ten klimat, dobor utworow - niezapomniane wrazenia!
Samael
Widzialam w sumie 2 razy, ale wystep szcz. na Metalmanii 1999 byl znakomity (utwory z e.g.
Ceremony...
wypadly wysmienicie), choc na HF w 2007 tez wypadli dobrze.
Marduk
Na Metalmanii 2008 Arioch i spolka pokazali klase i piekielna moc swoich utworow
Niestety we Wroclawiu mieli dosc kiepskie naglosnienie, no coz - taki klub (Madness - 2007)
Z pewnoscia duze wrazenie zrobily na mnie tez inne zespoly, o ktorych moglabym tu sie rozpisac, ale wymienie na razie tylko 2:
Nile
Mystic 2002 - nieziemski klimat!
Sinergy
- bylam pod ogromnym wrazeniem niesamowitej energii Kimberly - niebywale!

Post autor: Elven Queen »

Zapomnialam o
Overkill
, a Blitz'a i spolka na zywo miazdza sila i energia! :kill:
Widzialm ich poki co tylko 2 razy: w Mega Clubie w 2000 roku (z Annihilatorem) i na Metalmanii 2008 - oba wystepy rewelacyjne!

Post autor: Jan Łomignat »

Elven Queen pisze:MardukNa Metalmanii 2008 Arioch i spolka pokazali klase i piekielna moc swoich utworow
Aż trzech jeśli dobrze pamiętam?

Wróć do „Koncerty”