czy o każdym kuflu piwa tyż powiesz, że był niepotrzebny? zbyteczny, że kasa poszła w błoto?Poważnej jednak, nie ma tu nic czego fan Maiden by nie wiedział, w sumie dycha wywalona w błoto.
Teraz Rock - kolekcja
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Tomek/Nevermore
Tomek/Nevermore pisze:Cytat:Poważnej jednak, nie ma tu nic czego fan Maiden by nie wiedział, w sumie dycha wywalona w błoto.czy o każdym kuflu piwa tyż powiesz, że był niepotrzebny? zbyteczny, że kasa poszła w błoto?
Oczywiście, że tak jednakże nie przeszkadza mi to w ciągłym wywalaniu kasy w błotoPoważnej jednak, nie ma tu nic czego fan Maiden by nie wiedział, w sumie dycha wywalona w błoto.
- Oenologist
Pamiętam jak w 1998 roku były dwie strony w Tylko Rocku na temat Maiden. Krótkie recki wszystkich zremasterowanych albumów. Pamiętam, że bardzo wpłynął na mnie ten artykuł. Właściwie to Maiden był wtedy moim ulubionym zespołem, więc lepiej być nie mogło
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.
nie mogłem tego znaleźć, więc w końcu olałem.
Co do ogólnie wkładek z "Teraz Rocka" - ostatnio strasznie chujowe dają... tzn chodzi mi o dobór kapel. Running Wild, to się chyba nigdy nie doczekam. A co mnie obchodzi Coldplay, Chemical Romance, Placebo itp? Heh, no wiem, kwestia gustu, ale niedosyt jest...
Co do ogólnie wkładek z "Teraz Rocka" - ostatnio strasznie chujowe dają... tzn chodzi mi o dobór kapel. Running Wild, to się chyba nigdy nie doczekam. A co mnie obchodzi Coldplay, Chemical Romance, Placebo itp? Heh, no wiem, kwestia gustu, ale niedosyt jest...
Running Wild? Heh. Oni umieszczają albo zespoły popularne, albo ważne dla gatunku w ogóle. Szansa na coś takiego mogła zaistnieć w latach 1998-1999 gdy w Tylko Rocku była masa metalu, szczególnie tego wydawanego przez Mystic.Wiwern pisze:nie mogłem tego znaleźć, więc w końcu olałem.Co do ogólnie wkładek z "Teraz Rocka" - ostatnio strasznie chujowe dają... tzn chodzi mi o dobór kapel. Running Wild, to się chyba nigdy nie doczekam. A co mnie obchodzi Coldplay, Chemical Romance, Placebo itp? Heh, no wiem, kwestia gustu, ale niedosyt jest...
Heh, taka ciekawostka: mój kumpel wysyła im maile od miesięcy, żeby zrobili wkładkę Alice Cooper, ale mają na to zlew.
-
Tomek/Nevermore