Na M.A. tak nie sądzą...evildead pisze:Ceti Sreti (w konktekście kariery zagranicznej) na uznanie na zachodzie zasłużyły Acid Drinkers
TSA może byli oryginalni, biorąc pod uwagę polską scenę, ale na zachodzie nie wytrzymaliby konkurencji. Taka prawa.oblak pisze:No dobrze Evildead, ale dziwię się że nie napisałeś o TSA i Witchking - czy tylko dlatego, że to nazbyt oczywiste?
oblak pisze:Oenologist napisał:TSA może byli oryginalni, biorąc pod uwagę polską scenę, ale na zachodzie nie wytrzymaliby konkurencji. Taka prawa.Andrzej Nowak: "Gdyby wszyscy myśleli tak jak w 1982 roku, bylibyśmy najlepszym zespołem na świecie. A tak...Jesteśmy w czołówce Polskihahaha".
Nie ma to jak okłamywać samego siebieOenologist pisze:TSA może byli oryginalni, biorąc pod uwagę polską scenę, ale na zachodzie nie wytrzymaliby konkurencji. Taka prawa.
oblak pisze:Oenologist napisał:TSA może byli oryginalni, biorąc pod uwagę polską scenę, ale na zachodzie nie wytrzymaliby konkurencji. Taka prawa.Andrzej Nowak: "Gdyby wszyscy myśleli tak jak w 1982 roku, bylibyśmy najlepszym zespołem na świecie. A tak... Jesteśmy w czołówce Polski hahaha".Oenologist napisał:A Witchking. Nie skomentuję.Proszę, skomentuj.
Oenologist pisze:TSA może byli oryginalni, biorąc pod uwagę polską scenę, ale na zachodzie nie wytrzymaliby konkurencji. Taka prawa.
Nie mam zamiaru tracić czasu na komentowanie Witchking, Ceti ani innych kiepskich polskich wynalazków hejwi metalowych.Oenologist pisze:A Witchking. Nie skomentuję.
81-83 TSA spokojnie zaliczyło światową półkę , gdyby nie ciśnienie wewnętrzne i ego Nowaka rozrośnięte to kto wie co by było dalej . Czasy teź mieli paskudne .Atreju pisze:TSA, to ci "ejsi disi łonabi"?Światowy poziom to dla nich coś nieosiągalnego... zresztą podobnie jak poziom europejski.Witchking - klasa!