Death Angel - The Evil Divide

Wszystko o płytach 2016 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Myślałem,że tylko Hiten marudzi na brzmienie płyt,ale widać się myliłem.Rob nie tak stroi gitary sie okazuje...
Ziomaletto

Post autor: Ziomaletto »

progmetall pisze:Rob nie tak stroi gitary sie okazuje...
A niech Castevany stroi sobie gitary jak chce, jego sprawa. To że jeden fan ma z tym problem, to co za różnica, skoro reszta słucha jak Bozia przykazała.
"This parrot is no more! It has ceased to be! It's expired and gone to meet its maker! THIS IS A LATE PARROT. It's a stiff. Bereft of life, it rests in peace, if you hadn't nailed it to the perch it would be pushing up the daisies! It's rung down the curtain and joined the choir invisible! THIS IS AN EX-PARROT!"
Awatar użytkownika
progmetall

dokładnie, może są jakieś fora dla sfrustrowanych muzyków
Ziomaletto

progmetall pisze:dokładnie, może są jakieś fora dla sfrustrowanych muzyków
A kto tu mówi o frustracji?
"This parrot is no more! It has ceased to be! It's expired and gone to meet its maker! THIS IS A LATE PARROT. It's a stiff. Bereft of life, it rests in peace, if you hadn't nailed it to the perch it would be pushing up the daisies! It's rung down the curtain and joined the choir invisible! THIS IS AN EX-PARROT!"
Awatar użytkownika
progmetall

poczytaj swój post powyżej
Ziomaletto

progmetall pisze:poczytaj swój post powyżej
Okej, ja tam nie widzę, żebym gdziekolwiek przejawiał frustrację.
Jak mówiłem, Rob niech nastraja gitary jak mu się żywnie podoba, to jest absolutnie jego decyzja, ale niekoniecznie muszę ją pochwalać jako fan od czasów podstawówki - po prostu TOLERUJĘ.
EDIT:
https://youtu.be/ngoRnxMmVGE
Obiecany link. Jeśli nie będzie się podobało to trudno, można mnie zwyzywać dowoli.
Awatar użytkownika
progmetall

Ciekawe,nawet mi się podoba,jakby więcej thrashu w thrashu, ale trochę bardziej płaskie.Dzięki, fajna sprawa.
Awatar użytkownika
progmetall

*nigdy nie zawodzą !
hollowman

Post autor: hollowman »

Zajebisty jest ten album! Death Angel w wyśmienitej formie! Mogliby chłopakom z Testament korepetycji udzielać...
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

Mogliby chłopakom z Testament korepetycji udzielać...
daleko nie mają, wiec spokojnie do zrealizowania

Wróć do „Płyty 2016”