Playlista

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

Last Axeman pisze:KingOdin napisał:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocyStwierdziłeś to chociaż nawet nie dotrwałeś do końca?
KingOdin pisze:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocy
Last Axeman pisze:Za chwilę posłucham, ale jeśli faktycznie Testament byłby dwa razy lepszy od nowego Overkilla to znaczyłoby, że to najlepsza thrashowa płyta nagrana w ciągu ostatnich kilku lat, a może nawet dekady
A widzisz, bo ja Overkilla trochę niżej pozycjonuję widocznie
A Tankard mocno przeciętnie. Dwa razy słabiej niż na nowym Overkillu idąc dalej tą terminologią
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Ja sobie pozwolę na niezgodzenie się z KingOdinem.
Nowy Testament może i dobry, ale o ile z Kreatorem może byliby w stanie wytrzymać potencjalne porównania, o tyle do Overkill to im bardzo daleko.
Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

KingOdin pisze:Last Axeman napisał:KingOdin napisał:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocyStwierdziłeś to chociaż nawet nie dotrwałeś do końca?No w sensie tych coverówAlbum tak jakoś 8/10 pewnie, miejscami monotonnie grają, ale jest ok.Last Axeman napisał:Za chwilę posłucham, ale jeśli faktycznie Testament byłby dwa razy lepszy od nowego Overkilla to znaczyłoby, że to najlepsza thrashowa płyta nagrana w ciągu ostatnich kilku lat, a może nawet dekadyA widzisz, bo ja Overkilla trochę niżej pozycjonuję widocznieA Tankard mocno przeciętnie. Dwa razy słabiej niż na nowym Overkillu idąc dalej tą terminologią
Last Axeman pisze:KingOdin napisał:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocyStwierdziłeś to chociaż nawet nie dotrwałeś do końca?
KingOdin pisze:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocy
Last Axeman pisze:Za chwilę posłucham, ale jeśli faktycznie Testament byłby dwa razy lepszy od nowego Overkilla to znaczyłoby, że to najlepsza thrashowa płyta nagrana w ciągu ostatnich kilku lat, a może nawet dekady
Tankard o 1,255 gorszy od Kreatora
Testament o 3,3 lepszy od Overkilla
Tankard o 2,983 gorszy od Overkilla
Testament o 5,17 lepszy od Kreatora
Oczywiście na tę chwilę
Alvacast

Post autor: Alvacast »

In Vain rządzi
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Alvacast pisze:In Vain rządzi
Chyba sobie przesłucham, bo kawałki zamieszczone na YT brzmią naprawdę dobrze.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Na dobranoc porcja soczystego heavy z Hiszpanii, czyli:
Mercurio
- Bautismo De Fuego
Zarąbista rzecz
Wokalista śpiewający w całości po hiszpańsku brzmi rewelacyjnie. Polecam
Alvacast

Post autor: Alvacast »

O to to
Hiszpanie tutaj fundują konkwistę
metalofil

Post autor: metalofil »

Evil Masquerade - "Fade to Black" - w końcu zapoznałem się z całym materiałem i robi na mnie większe wrażenie niż jego następca
The Beatles - "Please Please Me"
The Beatles - "With The Beatles"
- czyli nadrabiania zaległości ciąg dalszy
Awatar użytkownika
Est

Post autor: Est »

The Ghost Inside - Get What You Give
Nadal najlepszy metalcore/hardcore tego roku.
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Dew-Scented - Icarus
Allegaeon - Formshifter
Testament - Dark Roots of the Earth