Playlista

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Angelus Apartida - The Call
Jednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płyty
Awatar użytkownika
Est

Post autor: Est »

KingOdin pisze:Może pomyliłem coś. Jutro obadam; pamiętam, że jakąś tegoroczna płyta z "black" i "Breath" (chyba) była tak bardzo melodyjna, że wysiadłem...
To na pewno nie był Black Breath
Lepiej sprawdź, bo szkoda, żeby ci taka dobra płyta uciekła.
Amon Amarth - Twilight of the Thunder God
Koncert dopiero za tydzień, a ja już przebieram nerwowo nogami
Ciekawe ile tym razem ochrona zarekwieruje toporków
LordAlvar

Post autor: LordAlvar »

Agnostic Front - Liberty And Justice For

Post autor: Last Axeman »

pan_Heathen pisze:Angelus Apartida - The CallJednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płyty
Jak mówiłem/pisałem, że dobre toś nie wierzył
Obituary - Slowly We Rot
Ostatnio mam fazę na obskurne wymioty Amerykanów. Super sprawa
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Last Axeman pisze:pan_Heathen napisał:Angelus Apartida - The CallJednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płytyJak mówiłem/pisałem, że dobre toś nie wierzył
pan_Heathen pisze:Angelus Apartida - The CallJednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płyty
No nie wierzylem
BTW znalazłem na mediaboomie prawdziwego death/thrashowego killera z tego roku, nazywa się Nowen i zwala z nóg, az wieczorem temat zaloze
Awatar użytkownika
Last Axeman

pan_Heathen pisze:Last Axeman napisał:pan_Heathen napisał:Angelus Apartida - The CallJednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płytyJak mówiłem/pisałem, że dobre toś nie wierzyłNo nie wierzylemBTW znalazłem na mediaboomie prawdziwego death/thrashowego killera z tego roku, nazywa się Nowen i zwala z nóg, az wieczorem temat zaloze
Last Axeman pisze:pan_Heathen napisał:Angelus Apartida - The CallJednak w tym parszywym roku wychodzą czasem dobre płytyJak mówiłem/pisałem, że dobre toś nie wierzył
Też mi się wczoraj to rzuciło w oczy i nawet sprawdziłem jeden kawałek na youtubie z nowej płyty, ale akurat nie powalił mnie.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Moze akurat jakis slabszy, bo generalnie to jest klasyczny death/thrash ze swietnym tempem i riffami. albo sprawdziles ktoras z poprzednich płyt.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Może jakiś słabszy, ale na pewno z tegorocznej płyty, bo zapamiętałem tę niebieską okładkę. Załóż temat skoro tak Ci przepasiło, odpowiednio zarekomenduj, a może przyjrzę się całości
Testament - Dark Roots of the Earth
Deeds of Flesh - Trading Pieces
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

Bon Jovi - Have A Nice Day
Awatar użytkownika
LordAlvar

Post autor: LordAlvar »

Mi się też nie chce wierzyć bo ich poprzednie rzeczy mnie nie porywały.
Może jednak sprawdzę.
Testament - Dark Roots of the Earth
Wciąga ta płyta.