Kreator - Gods of Violence

Wszystko o płytach 2017 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

pan_Heathen pisze:a kogo to obchodzi co jest thrashowa płytą roku na metalstorm... chyba tylko kindermetali
n1
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Kamilbolt pisze:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesie
berba pisze:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??
Mnie też ciężko byłoby to znieść, bo udostępnione utwory nie wskazują ani na thrashową, ani na żadną płytę roku.
Awatar użytkownika
berba

Last Axeman pisze:Kamilbolt napisał:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesieMnie też ciężko byłoby to znieść, bo udostępnione utwory nie wskazują ani na thrashową, ani na żadną płytę roku.
Kamilbolt pisze:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesie
berba pisze:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??
Płytą roku to to nie ma prawa być, w pierwszej 10 jednakże może się znaleźć.
Awatar użytkownika
Voltan

Post autor: Voltan »

dla mnie w kategorii "thrash" (bo mimo wszystko tam zaliczę) - jest szansa
w kategorii ogólnej (oraz prog-metal) płyta roku już jest
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Baby Metal w tym roku chyba nic nie planuje wydac, wiec moze tak byc, szczegolnie na metal storm
No, moze Trivium zamiesza...
Awatar użytkownika
berba

pan_Heathen pisze:Baby Metal w tym roku chyba nic nie planuje wydac, wiec moze tak byc, szczegolnie na metal stormNo, moze Trivium zamiesza...
To Trivium coś wydaje
Awatar użytkownika
Strati

Post autor: Strati »

Kamilbolt pisze:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetalowe
Nie, bo będziesz kindermetalem
Było 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.
A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.
A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader i Running Wild i nawet Dissection się zaplątało
Awatar użytkownika
berba

Strati pisze:Kamilbolt napisał:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetaloweByło 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader iRunning Wildi nawet Dissection się zaplątało
Kamilbolt pisze:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetalowe
Nie, bo będziesz kindermetalem
Gdzie tam jest RW??:>
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader i Running Wild i nawet Dissection się zaplątało Wink
Gdzie tam jest RW??:>
szukajcie a znajdziecie... ops... słuchajcie a usłyszycie
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Skoro "From Flood into Fire" z poprzednika mógł brzmieć jak Grave Digger, to dlaczego niby coś z nówki nie może jak Running Wild?