n1pan_Heathen pisze:a kogo to obchodzi co jest thrashowa płytą roku na metalstorm... chyba tylko kindermetali
Kreator - Gods of Violence
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
Kamilbolt pisze:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesie
Mnie też ciężko byłoby to znieść, bo udostępnione utwory nie wskazują ani na thrashową, ani na żadną płytę roku.berba pisze:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??
Last Axeman pisze:Kamilbolt napisał:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesieMnie też ciężko byłoby to znieść, bo udostępnione utwory nie wskazują ani na thrashową, ani na żadną płytę roku.
Kamilbolt pisze:berba napisał:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??Swoją drogą niech się prog oswaja z myślą, że GoV może być thrashową płytą roku i to nie tylko na metalstorm.comAle tego to już chłopina pewnie nie zniesie
Płytą roku to to nie ma prawa być, w pierwszej 10 jednakże może się znaleźć.berba pisze:Widzisz jak pan_heathen weryfikuje poglądy??
- pan_Heathen
Kamilbolt pisze:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetalowe
Było 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.Nie, bo będziesz kindermetalem
A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.
A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader i Running Wild i nawet Dissection się zaplątało
Strati pisze:Kamilbolt napisał:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetaloweByło 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader iRunning Wildi nawet Dissection się zaplątało
Kamilbolt pisze:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetalowe
Gdzie tam jest RW??:>Nie, bo będziesz kindermetalem
-
Tomek/Nevermore
A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader i Running Wild i nawet Dissection się zaplątało Wink
szukajcie a znajdziecie... ops... słuchajcie a usłyszycieGdzie tam jest RW??:>
- Last Axeman