berba pisze:Strati napisał:Kamilbolt napisał:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetaloweByło 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader iRunning Wildi nawet Dissection się zaplątałoGdzie tam jest RW??:>
Strati pisze:Kamilbolt napisał:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetaloweByło 10 lat temu. Teraz trudno powiedzieć co jest "kindermetalowe", jeśli w ogóle jeszcze takie zjawisko występuje.A w temacie płyty - coś w tym "trendzie" jest, bo obecnie komercyjne tryumfy święci i Amon Amarth i Arch Enemy. Widać mocne, "przeprodukowane" płyty są popularne i być może nowy Kreator jakoś się w to wpisuje.A osobiście - do mnie trafia ta płyta. Jest i Persuader iRunning Wildi nawet Dissection się zaplątało
Kamilbolt pisze:Cytat:Nie, bo będziesz kindermetalemNie może byćA byłem przekonany, że to Evanescense, Linking Park, Amaranthe czy Within Temptation są kindermetalowe
Np. harmonie w "Hail to the Hordes" i łączniki w "Lion with Eagle Wings"Nie, bo będziesz kindermetalem