Sanctified pisze:Moongleam napisał:Est napisał:Tailgunner - Guns For HireWspaniała płyta, takiego heavy metalu to ja mogę słuchać i słuchać. Póki co jeden z najlepszych debiutów tego roku w stylistyce heavy metal. Kapela będzie grała na przyszłorocznej edycji Helicon Festival, już się jaram.Nie podzielam twojego, jak i wiekszosci, entuzjazmu, aczkolwiek moje serce otwiera sie na ten zespol coraz bardziej. Jedyny zespol, ktorego nie widzialem na Keep It True Rising 4, ale moze niedlugo sie uda zobaczyc.Też nie podzielam. Granie momentami tak amatorsko-nieporadne, że wręcz punkowe. A to w odniesieniu do heavy metalu raczej wątpliwy komplement.
Moongleam pisze:Est napisał:Tailgunner - Guns For HireWspaniała płyta, takiego heavy metalu to ja mogę słuchać i słuchać. Póki co jeden z najlepszych debiutów tego roku w stylistyce heavy metal. Kapela będzie grała na przyszłorocznej edycji Helicon Festival, już się jaram.Nie podzielam twojego, jak i wiekszosci, entuzjazmu, aczkolwiek moje serce otwiera sie na ten zespol coraz bardziej. Jedyny zespol, ktorego nie widzialem na Keep It True Rising 4, ale moze niedlugo sie uda zobaczyc.
Mi punkowosc akurat nie przeszkadza, moze dlatego, ze jej nie slysze.Est pisze:Tailgunner - Guns For HireWspaniała płyta, takiego heavy metalu to ja mogę słuchać i słuchać. Póki co jeden z najlepszych debiutów tego roku w stylistyce heavy metal. Kapela będzie grała na przyszłorocznej edycji Helicon Festival, już się jaram.
Tak jak w Night Demon
. Chcialbym jeszcze tylko nadmienic, ze kapelka mi sie dosyc podoba i nie jest to tak jak w przypadku wielu innych kapel, ktore nie wiadomo po co istnieja - zeby dalej nie szukac ich krajanie z Seven Sisters na pierwszych 2 plytach (trzeciej jeszcze nie znam). Nie za bardzo rozumiem tylko tych zachwytow, ale jak zwykle ciesze sie szczesciem tych, ktorzy rozumieja i te zachwyty podzielaja. 6 przesluchan juz za mna i jeszcze bede sluchal.