Playlista
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Re: Playlista
Hellfuck - 9 Nails Hammered Into the Flesh of God
Hellfuck - Diabolic Slaughter
Wreszcie znalazłem moment na zapoznanie się z drugą płytą Hellfuck, no i jest klasa i moc. Pierwsza płyta mną pozamiatała, a nowa wcale nie wypada słabiej. Thrash metal mocno umazany death metalem najwyższej próby.
Hellfuck - Diabolic Slaughter
Wreszcie znalazłem moment na zapoznanie się z drugą płytą Hellfuck, no i jest klasa i moc. Pierwsza płyta mną pozamiatała, a nowa wcale nie wypada słabiej. Thrash metal mocno umazany death metalem najwyższej próby.
Bardzo mi robi ten krążek, idealnie trafili w moje preferencje.Est pisze: wt cze 02, 2026 4:05 pm Świetna płyta, u mnie na ten moment najlepszy album na lokalnej scenie w 2026.
- progmetall
Infernal Majesty - One Who Points to Death
Tool - fear inoculum , po czasie broni się
Tool - fear inoculum , po czasie broni się
Dzisiaj cały dzień z Unleashed: Victory, Hell's, Sworn.
Hexenaltar - Descending Curse
Guilt Trip - Armour of Angels
Evanescence - Sanctuary
August Burns Red - Season of Surrender
Blood Incantation - All Gates Open
Converge - Hum of Hurt
Guilt Trip - Armour of Angels
Evanescence - Sanctuary
August Burns Red - Season of Surrender
Blood Incantation - All Gates Open
Converge - Hum of Hurt
Z tegorocznych płyt XD Converge bardziej mi się podoba "Love is not Enough". Do tej nowszej będę się musiał chyba trochę przekonywać. Jak Ci się podoba Hum?
- Adrian1234
Odświeżam sobie dyskografię Theatre Of Tragedy bo większości albumów nie słuchałem od lat, aktualnie debiut: Theatre Of Tragedy - Theatre Of Tragedy.
- progmetall
voivod - The Outer Limits
voivod - Negatron
Piggy był geniuszem
voivod - Negatron
Piggy był geniuszem
O nowej płycie jeszcze się nie wypowiem, bo słuchałem tylko raz. Strasznie dziwnie to brzmi - "nowa płyta", biorąc pod uwagę, że "Hum Of Hurt" jest drugim albumem Converge wydanym w tym roku. Na pewno "Hum Of Hurt" ma swoje momenty, bo kilka razy zatrzymywałem się podczas odsłuchu. W ogóle co stoi za tym, że Converge wydali dwie płyty w ciągu 4 miesięcy?
Zespół nie jest ich źródłem utrzymania, więc nie muszą wydawać płyt regularnie wg harmonogramu. Mieli gotowy materiał na drugą płytę, więc stwierdzili, że po co czekać... https://www.revolvermag.com/feature/the ... m-of-2026/Est pisze: pn cze 08, 2026 10:32 amO nowej płycie jeszcze się nie wypowiem, bo słuchałem tylko raz. Strasznie dziwnie to brzmi - "nowa płyta", biorąc pod uwagę, że "Hum Of Hurt" jest drugim albumem Converge wydanym w tym roku. Na pewno "Hum Of Hurt" ma swoje momenty, bo kilka razy zatrzymywałem się podczas odsłuchu. W ogóle co stoi za tym, że Converge wydali dwie płyty w ciągu 4 miesięcy?
Od soboty Exo - od BBB do Shovel.