Exodus

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Stormshield

Post autor: Stormshield »

Kirk pisze:Oczywiście płyta roku byłoby Heathen, ale jako że ma ukazać się pod koniec roku, to zapewne ukaże się może w roku przyszłym.
Wg. Mystica:
29.06 HEATHEN "The Evolution Of Chaos" (Mascot)
http://www.mystic.pl/zapowiedzi.htm

Post autor: Stranger »

Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Gość

Post autor: Gość »

Stranger pisze:Slayer jest według mnie zajebisty, a Exodus średniawy. Niestety, przy ostatnim Exo cierpiałem i nie mogłem dojść jak oni nagrali taką płytę -świetna sekcja, zajebiste wokale, super riffy, a w końcowym efekcie kompozycje są średnie,z dwoma wyjątkami.
mozesz mi powiedziec, jak to jest mozliwe, ze elementy skladowe sa w Twojej ocenie swietne, a calosc juz nie? cos jak anty-synergia?
zeby byla jasnosc - ostatniego Slayera uwazam za dobra plyte, jednak jedna ze slabszych w dorobku tej grupy. co zas tyczy sie Exodusa, to nagral bardzo dobra plyte z duzym plusem (czyli cos w okolicach 8,5/10) - z perspektywy czasu, stawiam ja na 1 miejscu, jesli chodzi o krazki nagrane po reaktywacji.
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Jeśli mówisz o SHKM to zgdzam się, że to lepszy album niz ChI.
Jesli mówisz o TAEEA to już nie jest takie pewne.
Stranger

ozesz mi powiedziec, jak to jest mozliwe, ze elementy skladowe sa w Twojej ocenie swietne, a calosc juz nie? cos jak anty-synergia?
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Gość

Kirk pisze:Jeśli mówisz o SHKM to zgdzam się, że to lepszy album niz ChI.Jesli mówisz o TAEEA to już nie jest takie pewne.
mowie o ostatnim Exodusie tj. The Atrocity Exhibition.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

Piotrek pisze:sarcofag napisał:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.prawde napisal.
sarcofag pisze:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.
Kirk pisze:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.
Piotrek pisze:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzen
Obsmialem go na tyle skutecznie ze przyznal sie ze byl pod wplywem sroskow psychotropowych i mial dola bo mu nie stanal i to bylo powodem ze mu sie cos popierdolilo. Zaden Exodus nie jest lepszy od zadnego Slayera.

sarcofag pisze:Piotrek napisał:sarcofag napisał:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.prawde napisal.Obsmialem go na tyle skutecznie ze przyznal sie ze byl pod wplywem sroskow psychotropowych i mial dola bo mu nie stanal i to bylo powodem ze mu sie cos popierdolilo. Zaden Exodus nie jest lepszy od zadnego Slayera.
Piotrek pisze:sarcofag napisał:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.prawde napisal.
sarcofag pisze:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.
Kirk pisze:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.
Piotrek pisze:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzen
oszukujesz mnie.
Stranger

Piotrek pisze:Kirk napisał:Jeśli mówisz o SHKM to zgdzam się, że to lepszy album niz ChI.Jesli mówisz o TAEEA to już nie jest takie pewne.mowie o ostatnim Exodusie tj. The Atrocity Exhibition.
Kirk pisze:Jeśli mówisz o SHKM to zgdzam się, że to lepszy album niz ChI.Jesli mówisz o TAEEA to już nie jest takie pewne.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

Piotrek pisze:sarcofag napisał:Piotrek napisał:sarcofag napisał:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.prawde napisal.Obsmialem go na tyle skutecznie ze przyznal sie ze byl pod wplywem sroskow psychotropowych i mial dola bo mu nie stanal i to bylo powodem ze mu sie cos popierdolilo. Zaden Exodus nie jest lepszy od zadnego Slayera.oszukujesz mnie.
sarcofag pisze:Piotrek napisał:sarcofag napisał:Kirk napisał:Piotrek napisał:jak wyszedl ten album, byl to jeden z nielicznych momentow, kiedy mozna bylo przylapac Trocaka na pisaniu takich rzeczy jak "Slayer moze spierdalac" - nie wiem czy bedzie jeszcze okazaja, zeby byc swiadkiem TAKICH wydarzenO ile pamietam skrobnął też reckę w Pure Metal.Trocki to jeszcze walil konika nad atrocity i pisal ze jest lepsza od ostatniego Slayera.prawde napisal.Obsmialem go na tyle skutecznie ze przyznal sie ze byl pod wplywem sroskow psychotropowych i mial dola bo mu nie stanal i to bylo powodem ze mu sie cos popierdolilo. Zaden Exodus nie jest lepszy od zadnego Slayera.
Apsolutnie, gdziezbym smial.

Wróć do „Zespoły”