Kreator - Hordes of Chaos

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

sarcofag pisze:Bardziej slodkie niz na Violent Revolution? Tak w ogole to te cos "Sarmi' czy jak to sie zwalo z finska, nie wiem czy baba to czy facet bylo, wywalili juz ?
Jarno Trulli, haha...
Sami Yli-Sirniö oczywiscie nadal gra w zespole. Czy bardziej słodkie niż VR? Chyba tak. Nie jest to taki napierdol jak na tamtym albumie, bo on pomimo swojej melodyjności wciąż był thrash metalowy, a tutaj... Nie wiem sam.
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Kirk pisze:benek napisał:nie uważasz że melodyjki są trochę za słodkie ? jak na kreatora rzecz jasna. weź dajmy na to końcówkę warcurce albo wstęp do prince demon itd...No może akurat w tych kawałkach trochę zbyt lukrowo jest, ale raz, że trwa to krótko, a dwa, że za chwilę atakują takimi riffami, które wszystko rekompensują. Jeszcze za mało mam to osłuchane.
benek pisze:nie uważasz że melodyjki są trochę za słodkie ? jak na kreatora rzecz jasna. weź dajmy na to końcówkę warcurce albo wstęp do prince demon itd...
Cieniowali już na Metalmanii w 1990 roku, Wolf Spider ich wtedy pozamiatał.

Post autor: sarcofag »

Kirk pisze:sarcofag napisał:Bardziej slodkie niz na Violent Revolution? Tak w ogole to te cos "Sarmi' czy jak to sie zwalo z finska, nie wiem czy baba to czy facet bylo, wywalili juz ?Jarno Trulli, haha...Sami Yli-Sirniö oczywiscie nadal gra w zespole. Czy bardziej słodkie niż VR? Chyba tak. Nie jest to taki napierdol jak na tamtym albumie, bo on pomimo swojej melodyjności wciąż był thrash metalowy, a tutaj... Nie wiem sam.
sarcofag pisze:Bardziej slodkie niz na Violent Revolution? Tak w ogole to te cos "Sarmi' czy jak to sie zwalo z finska, nie wiem czy baba to czy facet bylo, wywalili juz ?
Ej no....no to chyba spasuje. No chyba, ze trafie na happy hour na rapidzie.

Post autor: Morgenstern »

Niedługo to muzycy zanim zacznął komponować nowy materiał, będą mogli go posłuchać na necie
Narazie nie mam zamiaru wypożyczać tej płyty. Kreator to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów i poczekam grzecznie do premiery.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Po pierwszym obrocie na pewno mi się podoba
Kontynuacja poprzednich dwóch jak nic. I mnie to pasuje.
Gość

Post autor: Gość »

Pierwszy kawałek razi przerażający melodyjnymi fragmentami, potem niby wygar jest.... Ale kurwa! Doszli do ściany eksploatowania stylu 'Violent Revolution'.
Jeszcze jestem na tak, ale przy następnej muszą coś zmienić. 4 lata mieli......
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

Czy bardziej słodkie niż VR? Chyba tak. Nie jest to taki napierdol jak na tamtym albumie, bo on pomimo swojej melodyjności wciąż był thrash metalowy, a tutaj... Nie wiem sam.
Niedługo to muzycy zanim zacznął komponować nowy materiał, będą mogli go posłuchać na necie
całkiem dobry pomysł, może wówczas będą powstawały 'właściwe' płyty
S.IX

Post autor: S.IX »

album naprawde solidny.. nie jestem wielkim fanem gatunku uprwianego przez Kreator, choc i w tym stylu znajduje cos dla siebie.. tym niemniej ten album trafia w moje gusta jak nalezy.. jest tu wszystko co trzeba.. kto nie slyszal niech chwyta..
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Kurde, paranoję mam jakąś, wszędzie Slayera słyszę ostatnio...
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

W lodówce też?

Wróć do „Płyty”