Tomek/Nevermore pisze:wow... super Aga! (chyba mogę tak sie zwracać?)
Tomek/Nevermore pisze:Nie zakochałąś się w nich za bardzo? a który okres z ich długiej kariery cenisz sobie najbardziej, które wcielenie PL?
Ano nie powoduje i nie czuje się w związku z tym gorsza. Tym bardziej nie uważam, żeby moje uszy działały nieprawidłoworobpal pisze:Jeśli klawiszek otwierający "Draconian Times" nie powoduje u Ciebie ciar na plecach, to musisz zmienić komplet uszu
Zwyczajnie każdy ma swoje wymagania i preferencje i nie zawsze muszą się one pokrywać z cudzymi. Teoretycznie ja moglabym powiedzieć Ci to samo w związku z jakimś utworem, który we mnie wywołuje muzyczny orgazm, a Ciebie ni ziębi, ni grzeje. Więc używanie takich tekstów jest słabe, bo prędzej czy później ktoś może odpłacić Ci się tym samym, a po co nam przepychanka słowna?
Ps. Żeby nie było, nie sadzę się. Zwyczajnie uzmysławiam, że nie wszystko, co dobre wg nas czy szerszej opinii, koniecznie musi się podobać każdemu człekowi na tej planecie. Bo może się coś podobać wszystkim, tylko nie mi i to też nie będzie dziwne