Paradise Lost - Medusa

Wszystko o płytach 2017 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Tomek/Nevermore pisze:wow... super Aga! (chyba mogę tak sie zwracać?)
Tomek/Nevermore pisze:Nie zakochałąś się w nich za bardzo? a który okres z ich długiej kariery cenisz sobie najbardziej, które wcielenie PL?
robpal pisze:Jeśli klawiszek otwierający "Draconian Times" nie powoduje u Ciebie ciar na plecach, to musisz zmienić komplet uszu
Ano nie powoduje i nie czuje się w związku z tym gorsza. Tym bardziej nie uważam, żeby moje uszy działały nieprawidłowo
Zwyczajnie każdy ma swoje wymagania i preferencje i nie zawsze muszą się one pokrywać z cudzymi. Teoretycznie ja moglabym powiedzieć Ci to samo w związku z jakimś utworem, który we mnie wywołuje muzyczny orgazm, a Ciebie ni ziębi, ni grzeje. Więc używanie takich tekstów jest słabe, bo prędzej czy później ktoś może odpłacić Ci się tym samym, a po co nam przepychanka słowna?
Ps. Żeby nie było, nie sadzę się. Zwyczajnie uzmysławiam, że nie wszystko, co dobre wg nas czy szerszej opinii, koniecznie musi się podobać każdemu człekowi na tej planecie. Bo może się coś podobać wszystkim, tylko nie mi i to też nie będzie dziwne
Frank

Post autor: Frank »

FrutkQ pisze:marketingowe wpisy Franka co kilka lat nie są w stanie zachęcić mnie do odsłuchu kolejnych nowych płyt.
Bo nie jestem hieną specjalnie szkoloną żeby wciskać ludziom coś i brać za to pieniądze
Jeśli ja tutaj uprawiam marketing to co robi Tomasz/Nevermore bombardując ludzi swoją euforią i prześwietnością 10-sekundowych fragmentów ?
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

Jeśli ja tutaj uprawiam marketing to co robi Tomasz/Nevermore bombardując ludzi
jeżeli uprawiam jakikolwiek marketing to... na własny użytek... znaczy nic z tego mieć nie będę...
poza tym następny mój wpis w tym temacie będzie - jak tylko płyta się ukaże... stop, poprawka, jak nabędę płytę...
nie jest mi miło, ze są równi i równiejsi na tym swiecie... bo głupio , że niektorzy znają zawartośc albumu od ponad miesiąca! (i wcale nie są to osoby aktywne medialnie)
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

^ A jaka to różnica? Na czym polega selekcja kto na to zasłużył, a kto nie?
Frank

Post autor: Frank »

Tomek/Nevermore pisze:nie jest mi miło, ze są równi i równiejsi na tym swiecie... bo głupio , że niektorzy znają zawartośc albumu od ponad miesiąca! (i wcale nie są to osoby aktywne medialnie)
Też mi się to nie podoba.
Poza tym już stało się, ktoś stłukł szybę i radio jest do wzięcia
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Frank pisze:Poza tym już stało się, ktoś stłukł szybę i radio jest do wzięcia
Czyli krótko mówiąc, marsz do wypożyczalni
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Słucham całości. Jest dobrze. Wygląda na to, że zrobili kolejny krok do przodu/do tyłu (niepotrzebne skreślić) w kierunku doom/death. Względem poprzednich materiał wydaje się spójniejszy i bardziej jednoznacznie ukierunkowany w rzeczoną stronę.
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Jest znacznie lepiej niż "dobrze", jest wręcz zajebiście!
Zamówiona.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Póki co słucham nie do końca dokładnie, bo pracuję, ale leci już chyba czwarty raz i przyjemność jest spora
Branti

Post autor: Branti »

'Fearless Sky' - Paradise Lost najwyższej próby.