Problem z winampem i mp3

Sprzęt, gry, technika, czyli wszystko z czego znany jest komputer.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

sidknot

Post autor: sidknot »

W tym linku co podałem pod instrukcją pisze.

Post autor: pan_Heathen »

sidknot pisze:W tym linku co podałem pod instrukcją pisze.
Faktycznie, zadzialalo
No to jeszcze jedna zagadka. Wczytałem sobie wszystkie katalogi z muzyka, większosc nie miala okładek pododawanych. No więc pomyslalem sobie, ze będzie zabawnie, jak te okładki plikom mp3 pododaję. Pododawałem. Ale ów foobar ma gdzie z-cache-owane informacje o wczesniej wczytanych plikach i nie wykrywa nowo dodanych okładek, ani zmian w mp3-tagach. Wiesz moze gdzie mozna mu skasowac te informacje?
sidknot

Post autor: sidknot »

Mi tam jak zmienię okładkę to od razu wczytuję nową
Problem pewnie jest taki, że masz różne nazwy okładek. Jeśli masz w opcjach skina włączone "album art panel" to włącz foobara i kliknij prawym na okładkę -> preferences -> zakładka sources. Tam masz wymienione nazwy okładek jakie wyszukuje w folderze, więc albo dodaj linijkę z nazwą okładki i przesuń na górę, albo po prostu zmień nazwę pliku okładki.

Post autor: pan_Heathen »

aale ja uzywam okładek "wgranych" w pliki mp3
moze poeksperymenuje wiec z okladkami w folderach.
skullfucker skullfucker

Post autor: skullfucker skullfucker »

pan_Heathen pisze:sidknot napisał:W tym linku co podałem pod instrukcją pisze.Faktycznie, zadzialaloNo to jeszcze jedna zagadka. Wczytałem sobie wszystkie katalogi z muzyka, większosc nie miala okładek pododawanych. No więc pomyslalem sobie, ze będzie zabawnie, jak te okładki plikom mp3 pododaję. Pododawałem. Ale ów foobar ma gdzie z-cache-owane informacje o wczesniej wczytanych plikach i nie wykrywa nowo dodanych okładek, ani zmian w mp3-tagach. Wiesz moze gdzie mozna mu skasowac te informacje?
sidknot pisze:W tym linku co podałem pod instrukcją pisze.
Do fooava ładnie pasuje sciąganie okładek z neta w momencie jak słuchasz muzy - nawet nic nie musisz szukać