Exodus
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
- pan_Heathen
Last Axeman pisze:Kamilbolt napisał:Na spokojnie mogę stwierdzić, że Exhibit B będzie potężniejsza od poprzedniczki. Jednak ten wokalista to jakieś nieporozumienieNa podstawie pojedynczych próbek ze studia?Piszesz jakbyś przesłuchał całość już z 15 razy..."na spokojnie"
Przecież znamy go już z poprzednich płyt bardzo dobrze. Faktycznie bogiem wokalu to on nie jest, ale ujdzie.Kamilbolt pisze:Na spokojnie mogę stwierdzić, że Exhibit B będzie potężniejsza od poprzedniczki. Jednak ten wokalista to jakieś nieporozumienie
- Last Axeman
pan_Heathen pisze:Last Axeman napisał:Kamilbolt napisał:Na spokojnie mogę stwierdzić, że Exhibit B będzie potężniejsza od poprzedniczki. Jednak ten wokalista to jakieś nieporozumienieNa podstawie pojedynczych próbek ze studia?Piszesz jakbyś przesłuchał całość już z 15 razy..."na spokojnie"Przecież znamy go już z poprzednich płyt bardzo dobrze. Faktycznie bogiem wokalu to on nie jest, ale ujdzie.
Last Axeman pisze:Kamilbolt napisał:Na spokojnie mogę stwierdzić, że Exhibit B będzie potężniejsza od poprzedniczki. Jednak ten wokalista to jakieś nieporozumienieNa podstawie pojedynczych próbek ze studia?Piszesz jakbyś przesłuchał całość już z 15 razy..."na spokojnie"
Ale ja nie do kwestii wokalu się odniosłemKamilbolt pisze:Na spokojnie mogę stwierdzić, że Exhibit B będzie potężniejsza od poprzedniczki. Jednak ten wokalista to jakieś nieporozumienie
- progmetall
Tak sobie słucham Tempo of The Damned po raz setny próbując tą płytę docenić i już wiem co było nie tak.W tym samym czasie wyszedł genialny The Art Of Dying i przyćmił mi tą płytę(wiem większość miała na odwrót)
Wracając do TOTD - płyta już mnie tak nie wkurwia, co wiecej zaczynam w niej wyłapyweć rzeczy ,które lubię w Exodusie. Za dużo tekstu tu było, a ja lubię jak Exo gra i koleszka nie miałczy non-stop.Własnie to monotonne skrzeczenie mnie tak wpieniało.Lubię fiffy i zagrywki Holta i jego solówki - są przednie.Taki Shround Of Urine - końcówka i solówki są genialne.Culling the Herd to samo - genialne sola.Wady tego krążka to monotonia i monotonny wokal. Najlepiej zaśpiewany numer na płycie to .....
Dirty Deeds Done Dirt Cheap. Tu Souza wypadł kapitalnie.
Blacklist jest dobry, nie wpada tam w miauczenie, no może momentami.
Wracając do TOTD - płyta już mnie tak nie wkurwia, co wiecej zaczynam w niej wyłapyweć rzeczy ,które lubię w Exodusie. Za dużo tekstu tu było, a ja lubię jak Exo gra i koleszka nie miałczy non-stop.Własnie to monotonne skrzeczenie mnie tak wpieniało.Lubię fiffy i zagrywki Holta i jego solówki - są przednie.Taki Shround Of Urine - końcówka i solówki są genialne.Culling the Herd to samo - genialne sola.Wady tego krążka to monotonia i monotonny wokal. Najlepiej zaśpiewany numer na płycie to .....
Dirty Deeds Done Dirt Cheap. Tu Souza wypadł kapitalnie.
Blacklist jest dobry, nie wpada tam w miauczenie, no może momentami.
Metal to Wojna - nie ma łatwo. Słuchamy wspaniałej muzyki i musimy zaangażować się w jej propagowanie. Musimy być dumni z Metalu i naszego forum !!! Danzig jest ale go nie ma
'Be Yourself' (ku ukojeniu serc strudzonych i sponiewieranych Polaków, utwór zachęca do bycia sobą i poszanowania samych siebie
Ta plyta to zlepek pomyslow z wielu lat i roznych projektow, jest przez to niezbyt rowna. Mi sie na przyklad najbardziej podoba Sealed With A Fist , ktory jest z jakiegos innego projektu Holta War-costam chyba i srednio pasuje do plyty.
Metal to Wojna - nie ma łatwo. Słuchamy wspaniałej muzyki i musimy zaangażować się w jej propagowanie. Musimy być dumni z Metalu i naszego forum !!! Danzig jest ale go nie ma
'Be Yourself' (ku ukojeniu serc strudzonych i sponiewieranych Polaków, utwór zachęca do bycia sobą i poszanowania samych siebie