Płyty 10/10
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- progmetall
- SwordMaster
moonfire pisze:progmetall napisał:Mercyful Fate - Don't Break The OathPrzeżyłem przy tej płycie zjawisko paranormalne. Tak było, nie zmyślam. Myślałem, że się zesram.
Coś więcej? Opiszesz?progmetall pisze:Mercyful Fate - Don't Break The Oath
Chcesz do tego wrócić?
SwordMaster pisze:moonfire napisał:progmetall napisał:Mercyful Fate - Don't Break The OathPrzeżyłem przy tej płycie zjawisko paranormalne. Tak było, nie zmyślam. Myślałem, że się zesram.Coś więcej? Opiszesz?Chcesz do tego wrócić?
moonfire pisze:progmetall napisał:Mercyful Fate - Don't Break The OathPrzeżyłem przy tej płycie zjawisko paranormalne. Tak było, nie zmyślam. Myślałem, że się zesram.
Chyba gdzieś juz czytalem moonfire'owa anegdotę - cos spadło albo sie przesunęło na stole (przepraszam za uproszczenie, pamięć nie ta). Czy to co przytaczam to anegdota Dennera z czasów nagrywania DBTO?progmetall pisze:Mercyful Fate - Don't Break The Oath
Tak właśnie było. Słucham sobie tej płyty, akurat chyba leciał "The Oath", ale głowy nie dam. W tym momencie usłyszałem dźwięk spadających kluczy na stół. Po pierwsze, sam je tam wcześniej położyłem, a po drugie, nie miałyby skąd spaść, bo przecież nie z sufitu. Myślałem, że zejdę na zawał.Swordmaster pisze:Chyba gdzieś juz czytalem moonfire'owa anegdotę - cos spadło albo sie przesunęło na stole (przepraszam za uproszczenie, pamięć nie ta). Czy to co przytaczam to anegdota Dennera z czasów nagrywania DBTO?
sonen pisze:Iron Maiden-Seventh Son of a Seventh SonPo tylu latach nie zmieniłnym ani jednej nutki, płyta jedyna genialna w całej histrorii zespołu, jak dla mnie oczywiście.
Najbardziej znienawidzony numer w ich dyskografii Can I Play With Madness