Metallica - Hardwired... To Self-Destruct
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- pan_Heathen
piciu
: jest obrzydliwie przewidywalny i totalnie miałki brzmieniowo (...) nie wiem, czy traktować ten wałek poważnie
progmetal
: Gdyby nie wokal pomyślałbym,że to jakiś trzecioligowy band
Riedlowiec
: Exodus czy Megadeth nawet by tego jako bonus nie dali
robpal
: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.
Numer plastikowy i płaski
stone
: Numer promujący marny
Sanctified
: Przeciętny thrashowy numer, a pół internetu obślinione.
To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
: jest obrzydliwie przewidywalny i totalnie miałki brzmieniowo (...) nie wiem, czy traktować ten wałek poważnie
progmetal
: Gdyby nie wokal pomyślałbym,że to jakiś trzecioligowy band
Riedlowiec
: Exodus czy Megadeth nawet by tego jako bonus nie dali
robpal
: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.
Numer plastikowy i płaski
stone
: Numer promujący marny
Sanctified
: Przeciętny thrashowy numer, a pół internetu obślinione.
To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
parę dni pózniej : "posłuchałem jeszcze z pięć razy w tym jeden na żywca i już bardziej mi się podoba, pewnie dlatego, że go znam -l zastrzeżenia do brzmienia bz "pan_Heathen pisze:piciu: jest obrzydliwie przewidywalny i totalnie miałki brzmieniowo (...) nie wiem, czy traktować ten wałek poważnieTo tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
Nie ma czego odszczekiwać, bo ten promujący numer jest wg mnie najsłabszy na płyciepan_Heathen pisze:robpal: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
Obróciłem dziś podczas targania żelastwa i przyznam, że energia była na treningu niezła. Siłą rzeczy nie słuchałem przesadnie uważnie ani nie patrzyłem na tytuły numerów, ale parę razy aż pokiwałem głową z wyrazem uznania.
-
Riedlowiec
robpal pisze:pan_Heathen napisał:robpal: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanieNie ma czego odszczekiwać, bo ten promujący numer jest wg mnie najsłabszy na płycieObróciłem dziś podczas targania żelastwa i przyznam, że energia była na treningu niezła. Siłą rzeczy nie słuchałem przesadnie uważnie ani nie patrzyłem na tytuły numerów, ale parę razy aż pokiwałem głową z wyrazem uznania.
Zgadzam się. Zaskakująco dobrze wchodzi mi ta płyta, i nawet wokal James'a za którym nie przepadam da się przebolećpan_Heathen pisze:robpal: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
.
- progmetall
progmetalpan_Heathen pisze:piciu: jest obrzydliwie przewidywalny i totalnie miałki brzmieniowo (...) nie wiem, czy traktować ten wałek poważnieprogmetal: Gdyby nie wokal pomyślałbym,że to jakiś trzecioligowy bandRiedlowiec: Exodus czy Megadeth nawet by tego jako bonus nie dalirobpal: pewnie na jedno posłuchanie i tyle.Numer plastikowy i płaskistone: Numer promujący marnySanctified: Przeciętny thrashowy numer, a pół internetu obślinione.To tak dla przypomniena. Ciekawe, czy bedzie odszczekiwanie
moze sobie pisać co chce,ale ja
progmetall
napisałem pod koniec września : "nie słyszałem całej płyty,a te dwa kawałki,hmm,jak pisałem,pierwszy nic specjalnego,drugi ok.na razie jestem jak Szwajcaria."
-
Browaromir
-
Tomek/Nevermore