Strasznie dobre.Voltan pisze:dobra, na dynie też wjeżdżama dzisiaj trochę z innej beczki - sythpopowy Ulver
Plany koncertowe
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
za malo synthpopu?
dla mnie bomba, nawet jak sie gdzies walneli to wychodzilo uroczo a nie wnerwiajaco, mnostwo swietnych kawalkow, super energia na scenie, bardzo ok naglosnienie, nie wiem czego chciec wiecej
jedyny minus to strasznie slaby dobor setu derisa, maja z nim mnostwo kapitalnych numerow tylko nie wiem kto im powiedzial ze are you metal czy if i could fly sie do nich zaliczaja
ten drugi jeszcze w miare tylko ze na the dark ride jest jakies 10 lepszych, za to are you metal to kupa jakas przeokrutna
ten drugi jeszcze w miare tylko ze na the dark ride jest jakies 10 lepszych, za to are you metal to kupa jakas przeokrutna
Dla mnie Deris to ogólnie jest nie do zaakceptowania i ta jego skrzecząca maniera. A Deris skrzeczący i do tego fałszujący to po prostu wkurwia. Natomiast w duecie z Kiske był bardzo dobry. Nie wiem jak to wytłumaczyć....Olej pisze:za malo synthpopu?dla mnie bomba, nawet jak sie gdzies walneli to wychodzilo uroczo a nie wnerwiajaco, mnostwo swietnych kawalkow, super energia na scenie, bardzo ok naglosnienie, nie wiem czego chciec wiecejjedyny minus to strasznie slaby dobor setu derisa, maja z nim mnostwo kapitalnych numerow tylko nie wiem kto im powiedzial ze are you metal czy if i could fly sie do nich zaliczajaten drugi jeszcze w miare tylko ze na the dark ride jest jakies 10 lepszych, za to are you metal to kupa jakas przeokrutna
Nikt nie wspomina o trzecim woksliście czyli Hansenie. Jak dla mnie dobry. Tylko dobry.
No ale jak wszyscy wykonywali takie kobyły jak Halloween, How many tears czy perfekcyjny Keeper... to była Miazga!!!
Voltan pisze:Olej napisał:za malo synthpopu?za mało dobrego materiałuOlej napisał:jedyny minus to strasznie slaby dobor setu derisano właśnie to był problem tego koncertu - ja rozumiem, że musieli grać połowę setu z płyt z Kiske (na których jest w sumie z 5 fajnych numerów), ale z czasów Derisa powinno być dużo lepiej
Olej pisze:za malo synthpopu?
Jak dla mnie mogliby zagrać w całości oba kipery i bym się nie obraził.Olej pisze:jedyny minus to strasznie slaby dobor setu derisa