Kreator - Hordes of Chaos
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
damn, nie wiem jakim cudem, ale ten patent Kreatora z ost. albumów ponowiony na tym krążku coraz bardziej do mnie przemawia, a i same kompozycje zyskują coraz więcej w moich uszach.....damn, czyżby to był jeden z tych genialnych albumów co to pokazują swoją potęgę dopiero po czasie?? Oo
ps.
Greebo, nie komentuj tylko odpal CD i ić spać
- Oenologist
- Oenologist
Ale mi nie zależy, żeby w tym wypadku mieć swoje zdanie na temat tego albumu. Słyszałem jedynie, od ludzi którzy znają ten zespół od podstaw, od dziecka wręcz, iż ten album to gówno.khan pisze:podobno, a słuchałeś??:> Wiesz, podobno Polska wygra Euro. Podobno także w 2000 roku miał być koniec świata.Podsumowując, podobno po przesłuchaniu będziesz miał swoje zdanie na ten temat
Kirk pisze:sarcofag napisał:Bardziej slodkie niz na Violent Revolution? Tak w ogole to te cos "Sarmi' czy jak to sie zwalo z finska, nie wiem czy baba to czy facet bylo, wywalili juz ?Jarno Trulli, haha...Sami Yli-Sirniö oczywiscie nadal gra w zespole. Czy bardziej słodkie niż VR? Chyba tak. Nie jest to taki napierdol jak na tamtym albumie, bo on pomimo swojej melodyjności wciąż był thrash metalowy, a tutaj... Nie wiem sam.
sarcofag pisze:Bardziej slodkie niz na Violent Revolution? Tak w ogole to te cos "Sarmi' czy jak to sie zwalo z finska, nie wiem czy baba to czy facet bylo, wywalili juz ?
dla których Kreator zaczął się i skończył na 'Extreme Agression' będą niezadowoleni, ale Ci którzy polubili 'Violent Revolution', czy 'Enemy of God' powinni być jak najbardziej kontent.
Morgenstern pisze:Kreator to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów i poczekam grzecznie do premiery.
firesoul pisze:Kurde, paranoję mam jakąś, wszędzie Slayera słyszę ostatnio...
Last Axeman pisze:Po pierwszym obrocie na pewno mi się podobaKontynuacja poprzednich dwóch jak nic. I mnie to pasuje.
Psychosocial pisze:Jeszcze jestem na tak
khan pisze:damn, nie wiem jakim cudem, ale ten patent Kreatora z ost. albumów ponowiony na tym krążku coraz bardziej do mnie przemawia, a i same kompozycje zyskują coraz więcej w moich uszach.....damn
khan pisze:podobno, a słuchałeś??:> Wiesz, podobno Polska wygra Euro.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Stranger pisze:khan napisał:podobno, a słuchałeś??:> Wiesz, podobno Polska wygra Euro.Nigdy nie słyszałem od nikogo podobnego idiotyzmu. Owszem słyszałem bzdury w stylu, że PiS to prawica albo o prawicowych związkach zawodowych, że trzeba doceniać "Once", bo tak jest obiektywnie, ale nigdy czegoś równie absurdalnego.
To był przykładkhan pisze:podobno, a słuchałeś??:> Wiesz, podobno Polska wygra Euro.
Jeżeli ktoś zgadza się z kimś w opinii nt. Albumu którego nie słyszał to w taki sam sposób może wtórować komuś nt. pseudo mistrza Europy turnieju który się jeszcze nie odbył. Powtarzam -> PRZYKŁAD.
khan pisze:To był przykładJeżeli ktoś zgadza się z kimś w opinii nt. Albumu którego nie słyszał to w taki sam sposób może wtórować komuś nt. pseudo mistrza Europy turnieju który się jeszcze nie odbył. Powtarzam -> PRZYKŁAD.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
firesoul pisze:Stranger napisał:firesoul napisał:Kurde, paranoję mam jakąś, wszędzie Slayera słyszę ostatnio...Jest, jest, w ostatnim kawałku, ale jest.Mnie bije po uszach w Demon Prince i chyba jeszcze mocniej w Warcurse
Stranger pisze:firesoul napisał:Kurde, paranoję mam jakąś, wszędzie Slayera słyszę ostatnio...Jest, jest, w ostatnim kawałku, ale jest.
firesoul pisze:Kurde, paranoję mam jakąś, wszędzie Slayera słyszę ostatnio...