Slayer - God hates us all (2001)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
<t>diabolus jest swietny.. jest to inny album i wiadomo jak cos jest nowe, inne to wiekszosc zatwardzialych fanow pluje na takie cos od razu... doesn't matter.. GHUA jst rowniez albumem udanym i tak jak ktos wczesniej napisal, musze przyznac ze S. nie nagral jeszcze gnojarstwa..tak niech zostanie...</t>
-
Tomek/Nevermore
<r><QUOTE author="Tomek/Nevermore"><s>
<QUOTE><s>
Choć "God..." to kawał doskonałego metalowego grania to ja jednak wolałbym aby Slayer zafundował mi klasyczne i klimatyczne granie, z typowymi dlań diabelskim riffami. Poproszę o absolutne zło, które pokaże dzieciarni jak stworzyć mrok używając tylko podstawowego metalowego instrumentarium, bez zawodzących babsztyli i klawiszowych plumkań. Ot takie małe marzenie</r>
</e></QUOTE>Tomek/Nevermore pisze:</s>Cytat:musze przyznac ze S. nie nagral jeszcze gnojarstwa..tak niech zostanie...pewnie, że tak zostanie... osobiscie czekam na kolejny zaskakujący zwrot w twórczości Slayera i album nawiązujący do DIM i GHUA plus coś jeszcze...<e>
<QUOTE><s>
</e></QUOTE></s>musze przyznac ze S. nie nagral jeszcze gnojarstwa..tak niech zostanie...<e>
Choć "God..." to kawał doskonałego metalowego grania to ja jednak wolałbym aby Slayer zafundował mi klasyczne i klimatyczne granie, z typowymi dlań diabelskim riffami. Poproszę o absolutne zło, które pokaże dzieciarni jak stworzyć mrok używając tylko podstawowego metalowego instrumentarium, bez zawodzących babsztyli i klawiszowych plumkań. Ot takie małe marzenie</r>
-
Tomek/Nevermore
<r><QUOTE><s>
przecież zawsze takie podstawowe instrumentarium używali... a czy sytać ich jeszcze na absolutne zło?? Dość zachowawcza CI potwierdza, że tylko częściowo...</r>
</e></QUOTE></s>Poproszę o absolutne zło, które pokaże dzieciarni jak stworzyć mrok używając tylko podstawowego metalowego instrumentarium<e>
przecież zawsze takie podstawowe instrumentarium używali... a czy sytać ich jeszcze na absolutne zło?? Dość zachowawcza CI potwierdza, że tylko częściowo...</r>
<r><QUOTE author="Tomek/Nevermore"><s>
<QUOTE><s>
Pisząc o podstawowym instrumentarium nie piłem do Slayera, natomiast co do wiary Toma, gdyż chyba do tego się odnosisz, nie sądzę aby w czymkolwiek to przeszkadzało. Slayer, to jakby nie patrzeć, profesjonalna załoga i w Armię się nie zmieni.</r>
</e></QUOTE>Tomek/Nevermore pisze:</s>Cytat:Poproszę o absolutne zło, które pokaże dzieciarni jak stworzyć mrok używając tylko podstawowego metalowego instrumentariumprzecież zawsze takie podstawowe instrumentarium używali... a czy sytać ich jeszcze na absolutne zło?? Dość zachowawcza CI potwierdza, że tylko częściowo...<e>
<QUOTE><s>
</e></QUOTE></s>Poproszę o absolutne zło, które pokaże dzieciarni jak stworzyć mrok używając tylko podstawowego metalowego instrumentarium<e>
Pisząc o podstawowym instrumentarium nie piłem do Slayera, natomiast co do wiary Toma, gdyż chyba do tego się odnosisz, nie sądzę aby w czymkolwiek to przeszkadzało. Slayer, to jakby nie patrzeć, profesjonalna załoga i w Armię się nie zmieni.</r>
-
Tomek/Nevermore