DIVISION BY ZERO - Independent Harmony (2010)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- progmetall
no właśnie wczoraj sobie wideło przypomniałem, kapela ma niesamowity potencjał techniczny, ale: nie mogę na nich patrzeć, niech coś ze sobą zrobią, kogoś od wizerunku zatrudnią, bo wyglądają jak małoletnie cioty, wiem że nie szata zdobi itp. ale żal straszny, no i wokalista mógłby się wysilić bardziej, bo gimnastykuje się jakby po 5 oktawę sięgał a tu ledwie pół tenorek, a ponoć gosciu umie mocniej .Voltan pisze:Disperse zajebisty, na żywo teżDBZ na żywo niestety przegapiłem (spóźniłem się na koncert)
ja tam proga rozumiem, nie wiem czemu kolo odszedł, może potrzebował wiecej na życie niz kapela mogła zapewnić ? w każdym razie szkoda, bo ten nowy numer z dziewuszką jest świetny, ale ona rani moje uszy.progmetal pisze:Na otarcie łez :Don't Ask MeSławek - wróć
W to mi widły graj, zapędy mają do ciemnej strony progresu.piciu6 pisze:nówka z dzisiajhttps://www.youtube.com/watch?v=lSjPVL_-GuI