Klasyfikacje płytowe 2008 - komentarze
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Oenologist
K0stek pisze:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.Wiwern pisze:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
5/5CURRENT 93 - Birth Canal BluesSLIM CESSNA'S AUTO CLUB - CipherBORIS - Smile4.5/5LAIR OF THE MINOTAUR - War Metal Battle MasterLEVIATHAN - Massive Conspiracy Against All LifeHAVE A NICE LIFE - DeathconciousnessROME - Masse Mensch MaterialMOTHLITE - The Flax Of ReverieCOIL - The New BackwardsSTEPHEN O'MALLEY & ATTILA CSIHAR - 6F Skyquake4/5DEATH IN JUNE - The Rule Of ThirdsJARBOE & JUSTIN BROADRICK - J2EARTH – The Bees Made Honey In Lion's SkullJEX TOTH - s/tARDITI - Omne Ensis ImperaAETHENOR - Betimes Black CloudmassesSLUDGE - LavaWILLIAM BASINSKI - MelancholiaCULT OF LUNA - Eternal KingdomDENGUE FEVER - Venus On EarthARCANA - RaspailVENOM - HellPENTEMPLE O))) - PresentsGOLDFRAPP - Seventh Tree3.5/5ASCEND - Ample Fire WithinSTEVE VON TILL - A Grave Is A Grim HorseATTRITION - All mine enemys whispers - The story of Mary Ann CottonUNEARTHLY TRANCE - ElectrocutionSARAH BRIGHTMAN - SymphonyEXCITER - Thrash Speed BurnCLUB DES BELUGAS - SwopA SILVER MT.ZION - 13 Blues For Thirteen MoonsTHALIA - Lunada3/5JUCIFER - L'autrichienneILLUMINATUS - Wrath Of The LambsNASTROND - Muspellz SynirTHE DEVIL AND THE SEA - Heart Vs SpineWITCH - Paralyzed2.5/5A FOREST OF STARS – The Corpse Of Rebirth2/5BRAINSTORM – Downburst1,5/51/5
Jaja se robisz./?Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.
Oenologist pisze:K0stek napisał:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.
K0stek pisze:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
Unsun bardziej zasłużył na ten tytułWiwern pisze:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...