Klasyfikacje płytowe 2008 - komentarze

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

W moim przypadku "albo nr1".
Maggus

Post autor: Maggus »

Piospy pisze:01-19/100 (wprost tragicznie)CZESŁAW ŚPIEWA - Debiut
A tego to już w życiu nie zrozumiem. Ja słyszałem tylko 3 numery i skłonny byłbym dać 8/10 w swojej stylistyce.
Nie rozumiem oceny, może jak ktoś nie słucha takiej muzyki to niech się zajmie tym na czym się zna i nie wkurza ludzi.
Wiwern

Post autor: Wiwern »

Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...

Post autor: K0stek »

Wiwern pisze:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...

tyle, że ja to napisałem zupełnie na poważnie. Co prawda przyznaję, że wiele tych nowości w obecnym roku nie poznałem, więc być może coś wyszło, na co nie zwróciłem uwagi, co musiał bym nadrobić. Ale jak na razie, to po prostu "Nostradamus" mnie urzeka, nie mogę się uwolnić od niego.
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

K0stek pisze:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
Wiwern pisze:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.

5/5CURRENT 93 - Birth Canal BluesSLIM CESSNA'S AUTO CLUB - CipherBORIS - Smile4.5/5LAIR OF THE MINOTAUR - War Metal Battle MasterLEVIATHAN - Massive Conspiracy Against All LifeHAVE A NICE LIFE - DeathconciousnessROME - Masse Mensch MaterialMOTHLITE - The Flax Of ReverieCOIL - The New BackwardsSTEPHEN O'MALLEY & ATTILA CSIHAR - 6F Skyquake4/5DEATH IN JUNE - The Rule Of ThirdsJARBOE & JUSTIN BROADRICK - J2EARTH – The Bees Made Honey In Lion's SkullJEX TOTH - s/tARDITI - Omne Ensis ImperaAETHENOR - Betimes Black CloudmassesSLUDGE - LavaWILLIAM BASINSKI - MelancholiaCULT OF LUNA - Eternal KingdomDENGUE FEVER - Venus On EarthARCANA - RaspailVENOM - HellPENTEMPLE O))) - PresentsGOLDFRAPP - Seventh Tree3.5/5ASCEND - Ample Fire WithinSTEVE VON TILL - A Grave Is A Grim HorseATTRITION - All mine enemys whispers - The story of Mary Ann CottonUNEARTHLY TRANCE - ElectrocutionSARAH BRIGHTMAN - SymphonyEXCITER - Thrash Speed BurnCLUB DES BELUGAS - SwopA SILVER MT.ZION - 13 Blues For Thirteen MoonsTHALIA - Lunada3/5JUCIFER - L'autrichienneILLUMINATUS - Wrath Of The LambsNASTROND - Muspellz SynirTHE DEVIL AND THE SEA - Heart Vs SpineWITCH - Paralyzed2.5/5A FOREST OF STARS – The Corpse Of Rebirth2/5BRAINSTORM – Downburst1,5/51/5
Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.
Jaja se robisz./?
K0stek

Post autor: K0stek »

Oenologist pisze:K0stek napisał:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...Co się śmiejesz, dla mnie to też jest album roku.
K0stek pisze:Wiwern napisał:Judas Priest - Nostradamus 10/10 i album roku, jak dla mnie. A jeśli coś chciało by to przebić w mojej klasyfikacji, to niech się spieszy, bo czas leci...
Unsun bardziej zasłużył na ten tytuł

Wink
hmmm...
wietrzę tu jakiś spisek Gangu Mrugających Do Siebie. Obym się mylił...
:kill:
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Album roku w kategorii "gówno roku"