Angra - Omni

Wszystko o płytach 2018 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Voltan

Post autor: Voltan »

kurde, nie wypuścili tego na winylu... jak żyć?
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

szkoda, że nie pozbyli się tych swoich przyzwyczajeń, mogła być świetna płyta
Awatar użytkownika
Voltan

Mniej Brazylii było na poprzedniej. Mnie powrót tych lokalnych elementów akurat cieszy.
Awatar użytkownika
Frank

Post autor: Frank »

Kurde, świetna płyta. I dobra okazja żeby sobie dokładniej posłuchać, lepiej poznać i przypomnieć ten zespół. To co słyszałem do tej pory średnio mi podchodziło, a tutaj nagle taka miła niespodzianka. No i nie wiedziałem, że Lione potrafi być aż tak dobry.
Awatar użytkownika
Voltan

Fabio jest świetny
Nawet na trasie z Kamelot zajebiście wypadł, chociaż mogłoby się wydawać, że to nie dla niego gig
Badaj Temple, Rebirth, Aurora
Awatar użytkownika
Frank

Post autor: Frank »

Mając na uwadze Rhapsody nie myślałem, że będzie potrafił porwać mnie swoim wokalem. Okazuje się, że w Angrze wymiata.
Awatar użytkownika
Voltan

jak dla mnie to Fabio najlepiej śpiewał właśnie w Rhapsody - z tym że sam materiał jest tam powiedzmy kontrowersyjny
ale tam pokazywał najwięcej, bo oprócz tego typowego p2p2-metalowego śpiewania pojawiały się czasem nieco bardziej agresywne partie, a kiedy indziej operowe zaśpiewy - we wszystkich tych stylach wypada bdb
natomiast sama muzyka zdecydowanie ciekawsza jest tutaj
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

berba pisze:progmetall napisał:Szkoda,że nie ma jednego kolegi od Angry, on by ci to wyjaśnił lepiejZagreebał się gdzieś na dłuższy czas...
progmetall pisze:Szkoda,że nie ma jednego kolegi od Angry, on by ci to wyjaśnił lepiej
Tyle lat tłumaczę i nikt nie wierzy, stary już jestem, nie mam sił
Ale że beze mnie ludzie wyprodukowali 4 strony postów o nowej Angrze. Moje pranie nie obeszło się bez echa.