Gdzie i jak kupować?

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Olej

Post autor: Olej »

progmetall pisze:Zmieniłem temat na właściwy,bo tam nie bardzo pasowało. Fakt są płyty po 33 zł,ale te które mnie interesują są akurat drogie. Poza tym ogólnie płyty które mam na wishliście są drogie albo ciężko je dostać = bardzo drogie .
to prawda, moj top z divebombowej wishlisty nadal bardzo drogo, co nie zmienia faktu ze troche dobra wyskubalem... dolar poszedl troche w dol, moze matt z ossuary sie skusi zeby sie do nich znow odezwac to zrobie duuuuza liste od razu, bo widac nie ma lekko

Post autor: progmetall »

Olej pisze:progmetall napisał:Zmieniłem temat na właściwy,bo tam nie bardzo pasowało. Fakt są płyty po 33 zł,ale te które mnie interesują są akurat drogie. Poza tym ogólnie płyty które mam na wishliście są drogie albo ciężko je dostać = bardzo drogie .to prawda, moj top z divebombowej wishlisty nadal bardzo drogo, co nie zmienia faktu ze troche dobra wyskubalem... dolar poszedl troche w dol, moze matt z ossuary sie skusi zeby sie do nich znow odezwac to zrobie duuuuza liste od razu, bo widac nie ma lekko
progmetall pisze:Zmieniłem temat na właściwy,bo tam nie bardzo pasowało. Fakt są płyty po 33 zł,ale te które mnie interesują są akurat drogie. Poza tym ogólnie płyty które mam na wishliście są drogie albo ciężko je dostać = bardzo drogie .
To by było coś, on ma tanio, tylko trzeba pilnować,bo szybko znika, zresztą widziałem na allegro nap. Intruder za 120zl, kupują po całości i wystawiają 3krotna cenę.Przy małych nakładach to w ogóle jest lipa. No ale winylowcy i kaseciarze mają teraz raj reedycji do wyboru do koloru sic!

swoja droga z tych tanszych strzalow z divebomb na fanie ciekawostka - w final sign i line of fire za mikrofonem shawn pelata ktorego z pewnoscia kojarzysz z (jednego z
) oracle
jedno klasycznie heavy metalowe, jedno aorowe, ale wokalnie sztos w obu przypadkach

Olej pisze:swoja droga z tych tanszych strzalow z divebomb na fanie ciekawostka - w final sign i line of fire za mikrofonem shawn pelata ktorego z pewnoscia kojarzysz z (jednego z) oraclejedno klasycznie heavy metalowe, jedno aorowe, ale wokalnie sztos w obu przypadkach
W Oracle śpiewał William Wren,ale zmarł w 2020, śpiewał też w Mystic Force, tamtego nie kojarzę i zespołów też nie znam.

progmetall pisze:Olej napisał:swoja droga z tych tanszych strzalow z divebomb na fanie ciekawostka - w final sign i line of fire za mikrofonem shawn pelata ktorego z pewnoscia kojarzysz z (jednego z) oraclejedno klasycznie heavy metalowe, jedno aorowe, ale wokalnie sztos w obu przypadkachW Oracle śpiewał William Wren,ale zmarł w 2020, śpiewał też w Mystic Force, tamtego nie kojarzę i zespołów też nie znam.
Olej pisze:swoja droga z tych tanszych strzalow z divebomb na fanie ciekawostka - w final sign i line of fire za mikrofonem shawn pelata ktorego z pewnoscia kojarzysz z (jednego z) oraclejedno klasycznie heavy metalowe, jedno aorowe, ale wokalnie sztos w obu przypadkach
to o innym oracle piszesz ja o tym,
https://www.metal-archives.com/bands/Oracle/2784
, wydawalo mi sie byla kiedys dyskusja o Selah na forum, jak nie to polecam sprawdzic w takim razie (antologie wydal divebomb
)
i sprawdz skrzynke wiadomosci na forum

Nie, nie znam tego Oracle, posłucham chętnie. Tamten Oracle zmienił nazwę na Prodigy, ale reedycja wyszła pod nazwą Oracle, miałem tą płytę jeszcze na kasecie.

progmetall pisze:Nie, nie znam tego Oracle, posłucham chętnie. Tamten Oracle zmienił nazwę na Prodigy, ale reedycja wyszła pod nazwą Oracle, miałem tą płytę jeszcze na kasecie.
tak, to z wrenem tez znam i lubie, kupilem teraz reedycje, wren w mystic force tez swietny, wydaje mi sie ze jeszcze wren spiewal jak ich widzialem na zywo
jets jeszcze oracle z gibraltaru, tez fajne ale to juz lzejsze klimaty

Century Media ktoś dystrybucje ma w Polsce? Kiedyś Mystic miał, ale teraz chyba nie

Post autor: Moongleam »

Divebomb Records w dystrybucji Ossuary Records.

Moongleam pisze:Divebomb Records w dystrybucji Ossuary Records.
dystrybucja mocne słowo, raptem ze 40 pozycji z czego większość znika po kilku dniach