Playlista

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

Last Axeman pisze:Elven Queen napisał:Last Axeman napisał:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszłoo - jak miło, że kierujesz się ku czerni, zawsze to lepiej niż ku śmierci heheTo pewnie w oczekiwaniu na nową płytę Norwegczyków z Aura Noir - nota bene wysoką poprzeczkę sobie postawili wydając Hades Rise (moja ulubiona z ich wydawnictw), zatem mam tylko nadzieję, że ta nowa będzie równie dobra. A póki co po nici do kłębka i teraz czekają na Ciebie z utęsknieniem płyty z Legionem na wokalu i MortuusemTrochę się rozpędziłaś zanadtoCzerń nie ma u mnie szans ze śmiercią, ale raz na jakiś czas mogę się w nią zagłębić. Na nowy album Aura Noir nie czekam. Za inne Marduki może się kiedyś zabiorę (do tej pory chłostałem się jeszcze tylko za pośrednictwem "Panzer Division Marduk")
Elven Queen pisze:Last Axeman napisał:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszłoo - jak miło, że kierujesz się ku czerni, zawsze to lepiej niż ku śmierci heheTo pewnie w oczekiwaniu na nową płytę Norwegczyków z Aura Noir - nota bene wysoką poprzeczkę sobie postawili wydając Hades Rise (moja ulubiona z ich wydawnictw), zatem mam tylko nadzieję, że ta nowa będzie równie dobra. A póki co po nici do kłębka i teraz czekają na Ciebie z utęsknieniem płyty z Legionem na wokalu i Mortuusem
Last Axeman pisze:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszło
może sie oboje wychłostacie jasnościa w postaci Mortification ,ale czy biały przekaz was nie spopieli ?
KingOdin

Post autor: KingOdin »

Est pisze:Biohazard - Reborn In Defiance
Strasznie słaby album...
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

piciu6 pisze:Last Axeman napisał:Elven Queen napisał:Last Axeman napisał:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszłoo - jak miło, że kierujesz się ku czerni, zawsze to lepiej niż ku śmierci heheTo pewnie w oczekiwaniu na nową płytę Norwegczyków z Aura Noir - nota bene wysoką poprzeczkę sobie postawili wydając Hades Rise (moja ulubiona z ich wydawnictw), zatem mam tylko nadzieję, że ta nowa będzie równie dobra. A póki co po nici do kłębka i teraz czekają na Ciebie z utęsknieniem płyty z Legionem na wokalu i MortuusemTrochę się rozpędziłaś zanadtoCzerń nie ma u mnie szans ze śmiercią, ale raz na jakiś czas mogę się w nią zagłębić. Na nowy album Aura Noir nie czekam. Za inne Marduki może się kiedyś zabiorę (do tej pory chłostałem się jeszcze tylko za pośrednictwem "Panzer Division Marduk")może sie oboje wychłostacie jasnościa w postaci Mortification ,ale czy biały przekaz was nie spopieli ?
Last Axeman pisze:Elven Queen napisał:Last Axeman napisał:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszłoo - jak miło, że kierujesz się ku czerni, zawsze to lepiej niż ku śmierci heheTo pewnie w oczekiwaniu na nową płytę Norwegczyków z Aura Noir - nota bene wysoką poprzeczkę sobie postawili wydając Hades Rise (moja ulubiona z ich wydawnictw), zatem mam tylko nadzieję, że ta nowa będzie równie dobra. A póki co po nici do kłębka i teraz czekają na Ciebie z utęsknieniem płyty z Legionem na wokalu i MortuusemTrochę się rozpędziłaś zanadtoCzerń nie ma u mnie szans ze śmiercią, ale raz na jakiś czas mogę się w nią zagłębić. Na nowy album Aura Noir nie czekam. Za inne Marduki może się kiedyś zabiorę (do tej pory chłostałem się jeszcze tylko za pośrednictwem "Panzer Division Marduk")
Elven Queen pisze:Last Axeman napisał:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszłoo - jak miło, że kierujesz się ku czerni, zawsze to lepiej niż ku śmierci heheTo pewnie w oczekiwaniu na nową płytę Norwegczyków z Aura Noir - nota bene wysoką poprzeczkę sobie postawili wydając Hades Rise (moja ulubiona z ich wydawnictw), zatem mam tylko nadzieję, że ta nowa będzie równie dobra. A póki co po nici do kłębka i teraz czekają na Ciebie z utęsknieniem płyty z Legionem na wokalu i Mortuusem
Last Axeman pisze:Marduk - Opus NocturneJakoś mnie tak naszło
Pierwszymi płytami Mortification chłostam się co jakiś czas więc nie można powiedzieć żebym stronił od jasności
Daemon - The Second Coming
Mile łechcący ucho ociężały death metal z elementami groove i thrash.
Scholomance - A Treatise on Love
To ci dopiero wynalazek. Klawisze rodem z melodic power wpadające czasem w neoklasyczne zapędy, harsh wokale, trochę progu zmieszanego z melodyjnym black/death (lub czymś zbliżonym). Jak na razie mnie to przerasta
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Atheist - Piece Of Time
Awatar użytkownika
Est

Post autor: Est »

KingOdin pisze:Est napisał:Biohazard - Reborn In DefianceStrasznie słaby album...
Est pisze:Biohazard - Reborn In Defiance
Nie tyle słaby co nijaki. Słuchając "Reborn In Defiance" miałem wrażenie, że oni wrócili tylko dlatego, że zaczęła im się kończyć kasa. Nie ma w tym w ogóle życia.

Post autor: Elven Queen »

piciu6 pisze:może sie oboje wychłostacie jasnościa w postaci Mortification ,ale czy biały przekaz was nie spopieli ?
no tak, Piciu, zdecydowanie trzeba by się zwrócić ku jasności, no i by nie być ciemnym jak tabaka w rogu
tyle że Mortification zbyt ekstremalne, ja to tylko zespół Fasolki uznaję
Nie no wiadomo, że znam - granie jak najbardziej ok, w teksty nawet nie wnikałam nigdy, no a co do Marduka, to mam słabość do Legiona (ale on nie należy do ekstremy wokalnej w bm, uwierz mi)

Post autor: KingOdin »

Nowy Necronomicon
Jan Łomignat

Post autor: Jan Łomignat »

Sick Of It All - Just Look Around

Post autor: Usurper »

Zestaw na najbliższe 3 godziny:
Panram - Panram
Letter X - Time of the gathering
Defyance - Amaranthine
Control Denied - The fragile art of existence
Awatar użytkownika