Thrash 'till death

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Sympatyczne granie to Savage Messiah, ale nie na tyle, żebym tego słuchał. Nie wydaje mi się, że wyróżnia się na plus spośród innych kapel obecnej fali thrashu. IMO np. do Andralls, którym nikt się nie zainteresował, nie ma to większego startu.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

nowy Hyades juz je
firesoul

Post autor: firesoul »

Juz od jakiegoś czasu je ale jakoś do tej pory nikt nie wspomniał, może dlatego że płyta taka se. Ani ssie ani zamiata. Do dwóch poprzednich startu ni ma w kazdym razie chociaz są momenty
hollowman

Post autor: hollowman »

KingOdin pisze:19 października nowy album DEFIANCE"The Prophecy" tracklist:01. Prion02. The Prophecy03. Bastard Son04. The War Inside05. Fuel The Fire06. Eschaton07. Sloth08. Desert Sands09. Dissolving Around You10. Asthmaphere11. Eyes Of The Frontokładka:liczę na dobry album!
okładka - Full oldschool \m/
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Mnie sie ta okładka z oldskulem nie kojarzy... raczej z kapelami melodic metalcore.
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

no dokładnie
metalcore jak nic
ale oby zawartość muzyczna taka nie była
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Niestety muzyka jeszcze gorsza niż okładka. Jak Kirk napisał,ze to rip-off testament, to potraktowałem to z przymróżeniem oka (wiadomo, Kirk nie lubi metalu) ale miał rację. Aż ciężko mi uwierzyć, jakie to słabe. Tylko przez wzgląd na starsze płyty nie napiszę dosadniej.
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

pan_Heathen pisze:Niestety muzyka jeszcze gorsza niż okładka. Jak Kirk napisał,ze to rip-off testament, to potraktowałem to z przymróżeniem oka (wiadomo, Kirk nie lubi metalu) ale miał rację. Aż ciężko mi uwierzyć, jakie to słabe. Tylko przez wzgląd na starsze płyty nie napiszę dosadniej.
Trzeba było napisać, 'wiadomo, że Kirk się nie zna'.
Poza tym lubię muzykę, w której czuć emocje, uczucia, klimat.
Jak coś jest tylko beznamietną łupanką dla pryszczatych chłopców w za dużych, czarnych koszulkach to omijam to z daleka. Ot i cała filozofia, a że większość metalowych kapel gra dla samego łupania to nic na to nie poradzę.
K0stek

Post autor: K0stek »

Kirk pisze:pan_Heathen napisał:Niestety muzyka jeszcze gorsza niż okładka. Jak Kirk napisał,ze to rip-off testament, to potraktowałem to z przymróżeniem oka (wiadomo, Kirk nie lubi metalu) ale miał rację. Aż ciężko mi uwierzyć, jakie to słabe. Tylko przez wzgląd na starsze płyty nie napiszę dosadniej.Trzeba było napisać, 'wiadomo, że Kirk się nie zna'.Poza tym lubię muzykę, w której czuć emocje, uczucia, klimat.Jak coś jest tylko beznamietną łupanką dla pryszczatych chłopców w za dużych, czarnych koszulkach to omijam to z daleka. Ot i cała filozofia, a że większość metalowych kapel gra dla samego łupania to nic na to nie poradzę.
pan_Heathen pisze:Niestety muzyka jeszcze gorsza niż okładka. Jak Kirk napisał,ze to rip-off testament, to potraktowałem to z przymróżeniem oka (wiadomo, Kirk nie lubi metalu) ale miał rację. Aż ciężko mi uwierzyć, jakie to słabe. Tylko przez wzgląd na starsze płyty nie napiszę dosadniej.
Rozdałeś teraz

Post autor: Kirk »

Nie ma lekko, metal to wojna.