Newsy wszelakie

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Atreju

Post autor: Atreju »

Są tacy. Ja do nich nie należę, ale taka grupa jest i jest chyba dość liczna.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

powiedziałbym, że bardziej głośna niż liczna.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

oblak pisze:Spodziewam się raczej powtórki z historii Iron Maiden. Dla mnie Witchking skończył się wczoraj.
Nie pleć na zapas tylko poczekaj aż znajdą następnego wokalistę i dopiero po konfrontacji starego z nowym ewentualnie "kończ" żywot Witchking. Nie ma ludzi niezastąpionych.
oblak

Post autor: oblak »

Last Axeman pisze:oblak napisał:Spodziewam się raczej powtórki z historii Iron Maiden. Dla mnie Witchking skończył się wczoraj.Nie pleć na zapas tylko poczekaj aż znajdą następnego wokalistę i dopiero po konfrontacji starego z nowym ewentualnie "kończ" żywot Witchking. Nie ma ludzi niezastąpionych.
oblak pisze:Spodziewam się raczej powtórki z historii Iron Maiden. Dla mnie Witchking skończył się wczoraj.
Tak, ale Witchking nie będzie już takim zespołem, jaki znam i lubię. Z innym wokalistą może być nawet lepiej, ale i tak to już nie będzie to samo... Uważam, że odejście wokalisty z tego zespołu jest sporą stratą, ale może jego przyszła kapela będzie stała na równie wysokim poziomie co Witchking... W każdym razie jestem wdzięczny Tomkowi Twardowskiemu za zaśpiewanie na dwóch bardzo fajnych płytach.
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

Last Axeman pisze:oblak napisał:Spodziewam się raczej powtórki z historii Iron Maiden. Dla mnie Witchking skończył się wczoraj.Nie pleć na zapas tylko poczekaj aż znajdą następnego wokalistę i dopiero po konfrontacji starego z nowym ewentualnie "kończ" żywot Witchking. Nie ma ludzi niezastąpionych.
a Paul Di'Anno
?
firesoul

Post autor: firesoul »

Ten przykład mógłby być akurat pocieszeniem dla oblaka
mr.metal

Post autor: mr.metal »

Zmiana wokalisty po dwóch pierwszych płytan, widać historia lubi się powtarzać
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

nowy album God Dethroned, wszystkie kawałki można przesłuchać już: