Tym razem już trochę cięższe utwory ale klimatyczne, mniej więcej w klimatach Precambrian. Co do tych kobiecych wokali to będę musieć się bardziej osłuchać bo wokal ma dosyć specyficzny jednak i tak jak dla mnie, to te sinlge umacniają mnie w przekonaniu, że nowy album będzie na poziomie płyty roku lub gdzieś blisko
Newsy wszelakie
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Adrian1234
Re: Newsy wszelakie
Kolejne dwa single The Ocean a w zasadzie to dwa utwory tworzące jedną nierozerwalną całość na tej samej zasadzie co utwory The Origin Of Species i The Origin Of God z ich albumu Heliocentric, albo Gojira: From Mars i To Sirius albo Tool: Parabol i Parabola.
Tym razem już trochę cięższe utwory ale klimatyczne, mniej więcej w klimatach Precambrian. Co do tych kobiecych wokali to będę musieć się bardziej osłuchać bo wokal ma dosyć specyficzny jednak i tak jak dla mnie, to te sinlge umacniają mnie w przekonaniu, że nowy album będzie na poziomie płyty roku lub gdzieś blisko
. EDIT: oba osobne single zostały usunięte z youtube a zamiast nich zostały wrzucone już jako jeden więc aktualizuję mój wpis.
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2026 2:19 pm przez Adrian1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale lipa
RIP Erik Mortensen - basista Communic.
Andy LaRocque odszedl od Kinga Diamonda.
- progmetall
Oooo, to już nie będzie to samo, ale ile można czekać na nowy album. Zaraz Mike Wead się zwinie, bo coś kombinuje z powrotem Hexenhaus
Gdzieś mi mignęło, że Gus G został nowym gitarzystą King Diamond.
Andy się wkurwił i postawił na Lex Legion, czy King na Andy'ego, że postawił ?
- Maciekityle
no taki średni kawałek.
Ogrywałem na youdupie, a więc się znam... proszę zadawać pytania.
A mnie przypomina dokonania solo Jorna, dlatego jak najbardziej.
- progmetall
I wiking z anglikiem się dogadał