Wolf - Ravenous (2009)

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

Wyznam, że na początku nie mogłem przekonać się do większości utworów z 'Ravenous'. Jednak teraz, po systematycznym autopraniu, biję przed nimi pokłony.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Greebo666 pisze:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.
Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasu
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

pan_Heathen pisze:Greebo666 napisał:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasu
Rozumiem, że heavymetalowe?
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Bardzo dobra rzecz, ale nie jestem pewien czy lepsza od "The Black Flame"
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Bartek (BD) pisze:pan_Heathen napisał:Greebo666 napisał:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasuRozumiem, że heavymetalowe?
pan_Heathen pisze:Greebo666 napisał:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasu
a to niby dlaczego? Greebo nie ograniczył sie do heavy swoim twierdzeniem.
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

pan_Heathen pisze:Bartek (BD) napisał:pan_Heathen napisał:Greebo666 napisał:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasuRozumiem, że heavymetalowe?a to niby dlaczego? Greebo nie ograniczył sie do heavy swoim twierdzeniem.
Bartek (BD) pisze:pan_Heathen napisał:Greebo666 napisał:Mnie tam całość chwyta. Póki co nic lepszego w tym roku ni ma.Wypisałbym wszystkie lepsze płyty jakie wyszły w tym roku, ale nie mam aż tyle czasuRozumiem, że heavymetalowe?
No, bo mnie krążki z innej działki nie interesują.
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Znowu będziecie się licytować co lepsze co gorsze? Mi się nic z tego roku badziej nie podoba i koniec dyskusji
Czy to z heavy czy z czego innego.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Greebo666 pisze:Znowu będziecie się licytować co lepsze co gorsze?
A kto zaczął?
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

No i jeszcze na dodatek wypominać
Tojfel

Post autor: Tojfel »

ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.
9.5/10

Wróć do „Płyty”