Bo trzeba słuchać koncertówek, na których zespół wypada lepiej niż w studio, a nie odwrotnietloluwin pisze:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studio
Albumy koncertowe
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Dziadzio pisze:tloluwin napisał:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studioBo trzeba słuchać koncertówek, na których zespół wypada lepiej niż w studio, a nie odwrotnie
Czyli nie należy słuchać 90% koncertówektloluwin pisze:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studio
DaNail pisze:Dziadzio napisał:tloluwin napisał:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studioBo trzeba słuchać koncertówek, na których zespół wypada lepiej niż w studio, a nie odwrotnieCzyli nie należy słuchać 90% koncertówek
Dziadzio pisze:tloluwin napisał:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studioBo trzeba słuchać koncertówek, na których zespół wypada lepiej niż w studio, a nie odwrotnie
No ba, oczywista oczywistość!tloluwin pisze:A ja tam rzadko kiedy słucham koncertówek- zbyt często boli mnie żę kapele nie potrafią odtworzyć tego co nagrywały w studio
- Oenologist
Skąd ta pewność? A chórki?Jarr pisze:Ja tam was wszystkich pogodzę:W.A.S.P. - Double Live AssassinsBrzmienie bez jakichkolwiek poprawek - czysta i nieskazitelna moc.
oj, bywało tak, bywało ..piciu6 pisze:w dupach się wam poprzewracałokiedyś ........., źeby zobaczyć kapele live , chodziło się do fotoplastikonu fotki podziwiać z pism obcojęzycznych .A reszta była kwestią wyobraźni
==========
Made in Japan - DP
Bursting Out - Jethro Tull
Live Killers - Queen
Band of Gypses - Jimi H