Death Angel - The Evil Divide
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- progmetall
progmetal pisze:pan_Heathen napisał:robpal napisał:piciu6 napisał:bo jest nudny ? przewidywalny ? wszystko już nagrano w 1984 ?Czytasz w mych myślach, futrzakuNie ma to jak zaponać się z opinią ekspertów w danej dziedzinie90% nowego thrashu jest faktycznie wtórne i nudne, ale tak samo jest w każdym innym ogranym gatunku - z regresywnym metalem na czele.I znowu polskie marudzenie,tyle ciekawych płyt w tym roku,ale trzeba pomarudzić.
pan_Heathen pisze:robpal napisał:piciu6 napisał:bo jest nudny ? przewidywalny ? wszystko już nagrano w 1984 ?Czytasz w mych myślach, futrzakuNie ma to jak zaponać się z opinią ekspertów w danej dziedzinie90% nowego thrashu jest faktycznie wtórne i nudne, ale tak samo jest w każdym innym ogranym gatunku - z regresywnym metalem na czele.
robpal pisze:piciu6 napisał:bo jest nudny ? przewidywalny ? wszystko już nagrano w 1984 ?Czytasz w mych myślach, futrzaku
i znowu typowo polskie marudzenie ze kazde marudzenie jest typowo polskiepiciu6 pisze:bo jest nudny ? przewidywalny ? wszystko już nagrano w 1984 ?
progmetal pisze:sebastian napisał:"lost" mi się nie podoba nie dlatego, bo jest "inny", bo akurat "inność" w death angel jest czymś zupełnie normalnym. z perspektywy czasu najbardziej lubię różnorodny "the art of dying", na którym każdy kawałek jest "inny" (thrashowy jest właściwie tylko otwieracz), a najlepszy jest rockowy "land of blood".Dokładnie, "the art of dying" jest najlepsza po powrocie!
Poważnie zaczynam się zastanawiać czy nowa nie jest najlepsza. "Tha Art of Dying" mam w planie niebawem odświeżyć. Może po kilku latach przerwy wejdzie mi znacznie bardziej albo chociaż ocena podskoczy, jak w przypadku "Relentless Retribution".sebastian pisze:"lost" mi się nie podoba nie dlatego, bo jest "inny", bo akurat "inność" w death angel jest czymś zupełnie normalnym. z perspektywy czasu najbardziej lubię różnorodny "the art of dying", na którym każdy kawałek jest "inny" (thrashowy jest właściwie tylko otwieracz), a najlepszy jest rockowy "land of blood".
Ostatnie 3 numery z płyty wyrwały mnie butów i rzuciły o ścianę, najmocniej Let The Pieces Fall . Genialny.
http://www.zbychowka.eu/
https://www.facebook.com/pages/Zbych%C3 ... 6680871283
- pan_Heathen
Ze zdania ze "90% nowego thrashu jest nudne" wywnioskowales, ze Sepultura i Coroner są nudne? Typowo polski brak umiejętnosci czytania ze zrozumieniem.progmetal pisze:Nie zgadzam się,thrash to ciekawy gatunek metalu i wcale nie nudny.Slayer,Death Angel,Toxik,Flotsam and Jetsam,Deathrow,Exodus,Annihilator,Depressive Age,Anacrusis,Holy Terror,Coroner,Heathen,Hades,Sepultura,Voivod...........i masa innych.Do wyboru,do koloru.Gdzie tu nuda?
- progmetall
pan_Heathen pisze:progmetal napisał:Nie zgadzam się,thrash to ciekawy gatunek metalu i wcale nie nudny.Slayer,Death Angel,Toxik,Flotsam and Jetsam,Deathrow,Exodus,Annihilator,Depressive Age,Anacrusis,Holy Terror,Coroner,Heathen,Hades,Sepultura,Voivod...........i masa innych.Do wyboru,do koloru.Gdzie tu nuda?Ze zdania ze "90% nowego thrashu jest nudne" wywnioskowales, ze Sepultura i Coroner są nudne? Typowo polski brak umiejętnosci czytania ze zrozumieniem.
?progmetal pisze:Nie zgadzam się,thrash to ciekawy gatunek metalu i wcale nie nudny.Slayer,Death Angel,Toxik,Flotsam and Jetsam,Deathrow,Exodus,Annihilator,Depressive Age,Anacrusis,Holy Terror,Coroner,Heathen,Hades,Sepultura,Voivod...........i masa innych.Do wyboru,do koloru.Gdzie tu nuda?
, czytaj co napisałem
- Last Axeman
- pan_Heathen
- progmetall