E tam, wydaje mi się, że po prostu nie masz zbyt wygórowanych wymagań co do tego, jaki, nazwijmy to w pewnym uproszczeniu, kształt może mieć płyta heavy/power nagrana w podobnej stylistyceTojfel pisze:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10
Wolf - Ravenous (2009)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Bartek (BD)
metalofil pisze:Tojfel napisał:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10E tam, wydaje mi się, że po prostu nie masz zbyt wygórowanych wymagań co do tego, jaki, nazwijmy to w pewnym uproszczeniu, kształt może mieć płyta heavy/power nagrana w podobnej stylistyce
No, okrągły raczej, nie?Tojfel pisze:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10
- Bartek (BD)
- Sanctified
metalofil pisze:Tojfel napisał:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10E tam, wydaje mi się, że po prostu nie masz zbyt wygórowanych wymagań co do tego, jaki, nazwijmy to w pewnym uproszczeniu, kształt może mieć płyta heavy/power nagrana w podobnej stylistyce
Tojfel pisze:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10
Bartek (BD) pisze:metalofil napisał:Jak najbardziej okrągła, zdecydowanie bardziej okrągłaA tak na marginesie: "okrągłość" płyty wcale nie jest taka oczywista, vide np. jedna z EPek Primal FearO, nie słyszałem o niej, co z nią?
Tzw. shape CD.metalofil pisze:Jak najbardziej okrągła, zdecydowanie bardziej okrągłaA tak na marginesie: "okrągłość" płyty wcale nie jest taka oczywista, vide np. jedna z EPek Primal Fear
Sanctified pisze:metalofil napisał:Tojfel napisał:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10E tam, wydaje mi się, że po prostu nie masz zbyt wygórowanych wymagań co do tego, jaki, nazwijmy to w pewnym uproszczeniu, kształt może mieć płyta heavy/power nagrana w podobnej stylistyceA mi się wydaje, że masz źle opisany zajebisty heavy metal.
O to toTojfel pisze:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10
- Last Axeman
- Bartek (BD)
Heavy metal ma zabijać. Wolf zabija. To tak w pewnym uproszczeniu.Tojfel pisze:ta płyta jest jak wyszczerzone zęby, zaciśnięte pięści i dzikie spojrzenie; dobrze zła, surowa i bezkompromisowa, dzieci można straszyć, a w wolnych chwilach wyć z zachwytu, że takie krążki jeszcze wychodzą, że komuś jeszcze chce się tak grać.9.5/10