Kreator - Phantom Antichrist
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- pan_Heathen
juz tam mniejsza o te szufladki, najwiekszy problem jaki mam z tym rankingiem jest taki,. ze ludzie głosujący najwyrazniej znają tylko kilka najbardziej znanych kapel. Widać to po ich miażdzącej przewadze nad resztą stawki. A jako że jest to głosowanie jak rozumiem na zasadzie "wybierz najlepszą" a nie "oceń w jakiejś skali" te wyniki w ogóle nie są miarodajne, bo ci ludzie nie znają punktu odniesienia. tacy jak to sie tu mówi - niedzielni słuchacze. Albo - troche tego, trochę tamtego i na niczym tak naprawdę sie nie znają.
Na krótkie podsumowanie - własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki, czyli w tym konkretnym wypadku czy coś jest mniej lub bardziej thrashowe. Jedyne, co się naprawdę liczy, to czy płyta się podoba czy nie i nie ma sensu dorabiać do tego nie wiadomo jakich ideologii. Niech to będzie lekcja na przyszłość dla niektórych koneserów
- pan_Heathen
tak nam Kamil przygadał, że nam kapcie pospadały
"własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki" - chyba jednak pozostanę przy własnym widzimisie, a nie przy wydzimisię głosujących na metastorm. Trochę za stary jestem i za dużo płyt thrashowych mam i znam, żeby udzielano mi takich lekcji.
"własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki" - chyba jednak pozostanę przy własnym widzimisie, a nie przy wydzimisię głosujących na metastorm. Trochę za stary jestem i za dużo płyt thrashowych mam i znam, żeby udzielano mi takich lekcji.
A może jednak mimo wszystko powinieneś spróbować jakiekolwiek wnioski wyciągnąćpan_Heathen pisze:tak nam Kamil przygadał, że nam kapcie pospadały"własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki" - chyba jednak pozostanę przy własnym widzimisie, a nie przy wydzimisię głosujących na metastorm. Trochę za stary jestem i za dużo płyt thrashowych mam i znam, żeby udzielano mi takich lekcji.
- pan_Heathen
Kamilbolt pisze:pan_Heathen napisał:tak nam Kamil przygadał, że nam kapcie pospadały"własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki" - chyba jednak pozostanę przy własnym widzimisie, a nie przy wydzimisię głosujących na metastorm. Trochę za stary jestem i za dużo płyt thrashowych mam i znam, żeby udzielano mi takich lekcji.A może jednak mimo wszystko powinieneś spróbować jakiekolwiek wnioski wyciągnąć
widzisz, ja juz dawno wszystkie ważne wnioski jeśli chodzi o thrash wyciągnąłem. Mam cichą nadzieję, że i Tobie w przyszłości będzie to danepan_Heathen pisze:tak nam Kamil przygadał, że nam kapcie pospadały"własne widzimisię nie powinno odgrywać decydującej roli przy ocenie danej muzyki" - chyba jednak pozostanę przy własnym widzimisie, a nie przy wydzimisię głosujących na metastorm. Trochę za stary jestem i za dużo płyt thrashowych mam i znam, żeby udzielano mi takich lekcji.
Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać chętnie pomogę. Wiem, że na początku może być trudno, więc nie będę się złościł jak podczas swojej nauki zdarzy Ci się coś napisać nienajmądrzejszego.