Wcyesniej suchaem Presto, Roll The Bones , ale jakos do mnie nie trafiz.piciu6 pisze:lepiej póżno niż wcale ,hehe
Albumy koncertowe
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Niki pisze:piciu6 napisał:lepiej póżno niż wcale ,heheWcyesniej suchaem Presto, Roll The Bones , ale jakos do mnie nie trafiz.
no to do odsłuchu koncertu byłeś przygotowany ,zgodnie z teorią klasyka ,że lubimy tylko numery które znamypiciu6 pisze:lepiej póżno niż wcale ,hehe
, poza tym chłopaki rżną tu w najlepszy album z I okresu i jeden z najlepszych w ogóle , tak ,że nie mogło nie podejść
piciu6 pisze:Niki napisał:piciu6 napisał:lepiej póżno niż wcale ,heheWcyesniej suchaem Presto, Roll The Bones , ale jakos do mnie nie trafiz.no to do odsłuchu koncertu byłeś przygotowany ,zgodnie z teorią klasyka ,że lubimy tylko numery które znamy, poza tym chłopaki rżną tu w najlepszy album z I okresu i jeden z najlepszych w ogóle , tak ,że nie mogło nie podejść
Niki pisze:piciu6 napisał:lepiej póżno niż wcale ,heheWcyesniej suchaem Presto, Roll The Bones , ale jakos do mnie nie trafiz.
Właśnie niekoniecznie tak jest z tymi numerami, króre znamy.Roll The Bones mi nie podeszła, natomiast na tej koncetrtówce kawałki z tej płyty wypadły ekstra.piciu6 pisze:lepiej póżno niż wcale ,hehe
Dreameline, Bravado, tytulowy.
Do tego moj ulubiony Nobodys Hero, no i cała 2112.
Zreszta do tej pory wole albumy Rush koncertowe niz studyjne. To chyba wyjatek.
głownie klasyki , wszystkie Rush . Wspólczesne płyty koncertowe niestety zdominowane sa przez technikę , w studio można wszystko , choć sa wyjatki ,choćby nasza Coma wydała świetny koincert ,gdzie oprócz powera ze sceny słychać interakcję z publiką , czyli sól takiego wydawnictwa .Strati pisze:Poza kilkoma wyjątkami słuchanie koncertówek nie sprawia mi żadnej frajdy. Ktoś też tak ma?
Ten koncert Mustasch zarejestrowany został 28 grudnia 2007 roku w Goteborgu (wydany dopiero 28 listopada 2008). Koncertówka ukazała się wyłącznie w formie wideo na płycie dvd. Według mnie świetne wydawnictwo, które skierowane jest wyłącznie w kierunku fanów. Kapela wybrała idealny moment na nagranie koncertówki - wszak w 2007 roku wydali swój jak na razie najlepszy album studyjny ("Latest Version Of The Truth"), a co za tym idzie koncert w Goeteborgu był okazją do wypromowania nowego albumu. Na wydawnictwie znajduje się 13 utworów + klip do "Double Nature".
Tracklista/setlista:
1. In the Night
2. Down in Black
3. Accident Blackspot
4. Bring Me Everyone
5. Haunted by Myself
6. Into the Arena
7. My Disorder
8. Black City
9. I Lied
10. I Hunt Alone
11. Monday Warrior
12. 6:36
13. Double Nature
Tracklista/setlista:
1. In the Night
2. Down in Black
3. Accident Blackspot
4. Bring Me Everyone
5. Haunted by Myself
6. Into the Arena
7. My Disorder
8. Black City
9. I Lied
10. I Hunt Alone
11. Monday Warrior
12. 6:36
13. Double Nature
Kilka dni temu na youtube'a zawitała pełna koncertówka Edu Falaschi "Temple Of Shadows In Concert", który w formie CD wydany został w 2020 roku, natomiast sam koncert pochodzi z maja 2019 roku.
- Weresso The Infallible
Bardziej nostalgią nie mogłeś pojechać choćbyś chciałEst pisze:Kilka dni temu na youtube'a zawitała pełna koncertówka Edu Falaschi "Temple Of Shadows In Concert", który w formie CD wydany został w 2020 roku, natomiast sam koncert pochodzi z maja 2019 roku.
Będę musiał przysiąść nad całym koncertem bo trochę teraz posłuchałem i brzmi to bardzo dobrze, tylko muszę przyznać, że jakby Hansi Kürsch wystąpił w Wings of Destination to by było jeszcze +10 do zajebistości, Michael Vescera mi tam średnio pasuje chociaż do chłopa nic nie mam. Ale spoko, że taki show odstawili.
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young